Aslihanilhan Sydaklync o doktorun metini de çok duydum doğumu hangi hastanede yapıyor acaba kendisi. Birde muayene ücreti nedir acaba
Sydaklync Aslihanilhan etik life yaptırıyor doğumu orda çalışıyor haftaici hergün orda 60 TL giriş ücreti
Nurssss Aslihanilhan nil bilgen çok ilgili güzel bi doktor en az iki saat sıra bekliyorsun ama degiyor çok uzun ilgileniyo odadan cıkamıyosun zaten hemen bende arkadasımın onerisi üzerine gittim memnunum muayene ücreti aynı hastanedeki doktorlara gore fazla 165 lira
Nurssss ADamla Avcılar Hospital Doğum Ücretleri 2021 Normal Doğum : 2500 TL Epidural Normal Doğum : 3200 TL Sezaryen Doğum : 4500 TL Epidural Sezaryen : 5000 TL Uzman Doktor Ücreti : 90 TL
Aslihanilhan Gizocano ya galiba herkese baska fiyat söylüyorlar. Bende meraktan aradım 3500 dedi ama anlamadım
Gizocano Aslihanilhan sanırım çünkü bende salı günü sezaryen olucam 3500 fiyat verdiler daha zam gelmedi belki gelmez belli olmaz dediler
Sydaklync Aslihanilhan bence etik life git memnun kalacaksındır ben doğum anne odalar dahi gittim odalar hepsini gösterdiler tertemizdi en önemlisi doktor sen bisey demeden hersey soruyor cevaplıyor. Rahatlıyorsun bu doktor Show tv de sabah program vardı oraya çıkıyordu kadın doğum konularını ve sorularını cevaplıyordu
heyymomm Aslihanilhan beeeen ve aliya hanıma gidiyorum memnunum gayet 🥰 35. haftadayım başka doktora görünmedim hiç
heyymomm asliidmrr ben de ona gidiyorum ben de memnunum. kaçıncı haftadasınız acaba telefonunu istediniz mi?
heyymomm Gizocano canım telefonunu istedin mi verdi mi? merak ettim 🥰 gerçekten çok tatlı bir kadın insanı rahatlatıyor
heyymomm ADamla merhaba ben de aliya hanıma gidiyorum ben de memnunum. kaçıncı haftadasınız acaba telefonunu istediniz mi?
ADamla heyymomm 29+2deyim ben şu an. Telefonunu istemedim, ihtiyaç duymadım hiç sıkıntılı bir hamilelik geçirdiğim için zaten çok sık gittiğimden. Ama veeriyor mu bilmiyorum 🙄
Gizocano heyymomm evet bende en başından beri telefon numarası var ne zaman sorum olsa oradan da cevaplıyor☺️
heyymomm Gizocano ya ben bu gün muayene oldum sabah sancım falan çıktı hatta alttan muayene etti ama acil bir şey olursa yine gel kaç olursa olsun nst ye bağlayıp bana haber verirler dedi numarasını vermedi son haftalarda olmama rağmen pazartesi ya da salı tahlil sonucu götürücem direkt telefonunu mu isteyeyim nasıl istediniz 🥰 Gizocano
Gizocano heyymomm bence isteyin artık son haftalardasınız ben daha ikinci gittiğimde kan sonuçlarım vardı onları göstericektim çıkmıştı yoktu hoca asistanı var ya o verdi direk isterseniz sorun kendisine diye o gün bu gündür oradan da istediğim zaman iletişimdeyiz önemli bence aklınıza bir şey takılır ve ya acil bişey olur direk kendisine ulaşmak daha rahatlatıcı
heyymomm Gizocano evet dün gece mesela acil bir durum oldu ama hastaneyi aradığımda vermediler tabi sabah erkenden randevu alıp gitmek zorunda kaldım. hafta içi gittiğimde isteyeyim teşekkürler :)