Busra34ybg Sivasss 32 yumurtadan 6 tane sağlıklı a kalite yumurta döllendi tek transfer yaptırdım 5 tanesi dondurulmuş şekilde duruyor
Semakrr Sivasss 22 tane yumurtam toplandı 2 si döllendi 2 side transfer edildi ama biri tuttu şuan 9+3 haftalık hamileyim 😌
ballisiyavrum Sivasss 37yumurta toplandı 30u döllendi 12tanesi 5.güne gelip donduruldu transfer için bekliyorum canım
afrasil Betus-27 merhaba canim birseyi merak ediyorum 2 transfer yapılınca ikiz olmuyor mu ? Veya birisi devam etti diğeri sağlıksız mi oldu anlayamadım
afrasil Betus-27 peki özelde mi yaptırdınız ?bide birseyi daha merak ediyorum kaç transfer yapacağına doktor mu karar veriyor
ballisiyavrum Sivasss pco var bende canm ondan çok cıktı mecbur bir ay da rahim dinlendirme oldu adet olmayı bekliyorum şimdi senin kaçtane toplandı
Betus-27 afrasil Kocaeli Umuttepe eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım çok da memnun kaldım hastaneden hocaları gayet başarılı doktor bana direk 2 tane transfer yapalım dedi tamam dedim bende 30 yaş altı normalde 2 adet konulmuyor ama bu şekilde yaptılar
Sivasss ballisiyavrum bendede pco var canım 20 toplandı bende dinlenme olacak birde histeroskopi olcak daha dün oldum bekliyorum 5.güne kadar gelecekler mi meraktayim çok korkuyorum gelmezler diye
Sivasss burcu_1322 canım bende rahim anomalisi var doktorum genişletme yapcam dedi daha olmadım adetten sonra olcam
Tugcekkkkk Sivasss canım benden 26 yumurta toplandı bunların 15i döllendi ama 5 gün sonunda 5 adet kalan süper kaliteli ve orta kalite şişer donduruldu. 1 ay dinlenme arası verildi ve çift embriyo transferi yapıldı. Şu an 13+2yim.darısı başına 😊🙏