Sed22-09 Sivasss 13 yumurta toplandı 6tanesi iyisi durumdaydı 1 tane transfer oldu iki tanesi donduruldu
Esrasozler Sivasss 8 yumurta toplandı 5. güne 2 kaliteli embriyo kaldı.Bir embriyo transfer edildi,30 Ağustos’ta transfer oldum.20 haftalığız🤗
Betus-27 Bsmlh bizde Benimle aynısınız benimde 8 döllendi 2 transfer yapıldı 3ü donduruldu 22 haftalık hamileyim şuan 😍
afrasil Betus-27 merhaba canim birseyi merak ediyorum 2 transfer yapılınca ikiz olmuyor mu ? Veya birisi devam etti diğeri sağlıksız mi oldu anlayamadım
Kimkibu Sivasss 18 tane yumurtam toplandı 17 tanesi döllendi 5. Güne 11 tanesi geldi :) şuanda bitanesi karnımda 😍
Betus-27 Sivasss 10 yumurta toplandı 8 işleme alındı 5 döllendi 2si transfer oldu 3 ü donduruldu şuan 22 haftalığız Rabbim isteyen , bekleyen, uğraşan , uğraşacak dermanı kalmayan herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻
Esrasozler Sivasss sen transfer oldun mu canım merak ettiğin ne varsa sorabilirsin zorlu bir süreç her daim yanında olurum🤗
Gamze0502 Sivasss benm 27 yumurtam toplandı 6 tanesi 5. Gün embriyosu oldu 2 tanesi transfer edildi 4 tanesi donduruldu. Şuan. İkiz gebeyim ilk denemede ikiside tuttu cok şükür🙏🏻 Darısı evlat sahibi olmak isteyen hrkesn basına inşallh❣️
Gamze0502 Sivasss allah gönlüne göre versin canım . Benim sana tavsyem transferr olduğun gündn itibaren en az bi hafta kadar uzan ve eğer evde secenğin varsa sadece klozet tuvalet kullan. Bn bunların etksinin olduğunu düşünüyrm