Miumiu KuzeyAras18 Canım benim de çok bulantım oluyordu 11. Haftada yok denecek kadar azaldı şu an 13. Haftamdayım hiç yok. Bulantıları prilam dr ile bastırdım doktoruna danış mutlaka mucizevi bir ilaç 🙏🏻☺️
seydosbas KuzeyAras18 evet bazen benimde oluyor öyle. Bazenleri de çok tükürük salgıladığımı hissediyorum ben
AsM 11+4 deyim suankoku hassasiyetim halavar sadece koku gelince bulantim geliyor ama en azindan 10. Haftadan beri yemek yemeye başlayabildim hala prilam kullaniyorum bilmiyorum bırakırsam yeniden baslarmi mide bulantisi bırakmaya da korkuyorum ilaci sanirim
[silindi] KuzeyAras18 daha cok erken 9 ay süren var kişiye göre degişir bnm ilki 6 ay sürdü bu 16 hafta sürdü ama ilaç içiyorum prilam 4taneyle başlamıştım şimdi 1e düştük 20ye girdim artık ilaç bitince devam etmiycem
Almirasu KuzeyAras18 ilk gebeliğim de aynıydı 15 haftaya kadar kusma iştahsızlık mide bulantısı devam etti zayıfladım aksine sonra geçti bunda da 7 haftalık hamileyim başladım kusma mide bulantısı devam ediyor bakalım bunda ne zaman geçecek kontrol de doktoruma diyeceğim
Gamzesanlioglu KuzeyAras18 valla benim uzun sürdü bi arkadaşım var o Doğuma girerken çıkardı öyle girdi 9 ay süren bile var ben şükrediyorum yine 😊
Minnakkkk KuzeyAras18 zaten en çok üzüldüğüm o ya 😞 kızım banyo kapısında anne ağzına ne oldu neden öyle yaptın deyip duruyor çok üzülüyorum 😞 yavrum kapıyı kapatıyorum diye açmıyor da bekliyor ben Burda beklerim anne seni diyor çok etkileniyor 😞
Sevii 20.hafta hala devam ediyor gibi, mecburen ilaçlarıma devam ediyorum daha kötü olmamak için. İnşallah yakında tamamen geçer, ben ne yedimse hiç birşey bastırmıyordu miğdemi, neler neler denedim tek çözüm ilaç bende.
Aysn0232 KuzeyAras18 benimde 13. Haftada bi anda kesildi 15 haftadayım nadiren mide bulantisi beliriyor🌹
Urazim_0606 Ben 31. Haftaya girdim hala devam ediyoruz üstüne bize mide yanması bacak agrıları eklendi. Kişiden kişiye değişiyor işte inşallah senin bulantıların erkenden biter :)
Tugcek33 KuzeyAras18 benim 6 haftada başladı bulantı ve iştahsızlık 11 haftada bulantı azaldı iştahım açıldı, bazen bulanıyor tam olarak kesilmedi tabi ki🥰
Duygu6166 KuzeyAras18 14 deyim hala aynı gaz şişkinlik bulantı dün gece 4 e kadar banyodan çıkamadım valla o kadar zorlandım ki boğazım yırtıldı gibi felaket ağrıyo şuan😔
cansu67 Benimde 5.haftada başladı 9+2 olduk hala devam ediyor su icsem kötü oluyorum prilam kullanıyorum sabah 1 tane aksam 2 tane kullan dedi doktor ama faydasını görmedim
bendeonudiyorum İlk ve son trimesterde geceleri bulanti, kusma, mide yanmasi, ayak yanmasi, el ayaklarda uyuşma her gün olmasa da oluyor.. Kimininki her her gün oluyor.. Bünye meselesi :/ Allah tüm gebelerin yar yardimcisi olsun, ZOR.. #33uncuHafta