Gamzesanlioglu KuzeyAras18 14 e kadar sürekli devam etti 18 e kadar da sadece sabahları kustum 18 de tamamen bitti ama ağır geçen ilk 14 hafta
Minnakkkk KuzeyAras18 Doğuma gidene hep kusuyordum saçma sapan seylere 😀 ama 20 hafta falan aşırı kustum ki zaten 6 kilo zayıflamıştım o zamana kadar
KuzeyAras18 1pearl benimde ara ara oluyor bir haftadır çok umursamıyorum ama başıma vuruyor ikinci gebeliğim ama ilkini unuttum 🙈
KuzeyAras18 seydosbas benimde yemek yedikten sonra ama bişe yemesemde ağzımın içi zehir gibi acı bir tat oluyor
Gamzesanlioglu KuzeyAras18 valla benim uzun sürdü bi arkadaşım var o Doğuma girerken çıkardı öyle girdi 9 ay süren bile var ben şükrediyorum yine 😊
seydosbas KuzeyAras18 evet bazen benimde oluyor öyle. Bazenleri de çok tükürük salgıladığımı hissediyorum ben
Annelog Haftadaym ara ara hala devam ediyor mu 🤷🏻♀️ tavsiyem bulantı olduğu zaman leblebi cok iyi geliyor bastryor mideyi ama fazla yememelisin miden ağrır 😊
KuzeyAras18 Annelog bu ara beyaz leblebiye iyi dadandim zaten duyduğumdan beri yiyorum küçük bir avuç
Minnakkkk KuzeyAras18 ilkinde öyleydi şimdi 8 haftalığım tam gaz devam ediyor inş ilki gibi olmaz diyorum 😀
KuzeyAras18 Minnakkkk ay inşallah bulantı berbat birşey benim de ikinci hamileligim oğlumla vakit geçirmez ilgilenemez oldum ya
Minnakkkk KuzeyAras18 zaten en çok üzüldüğüm o ya 😞 kızım banyo kapısında anne ağzına ne oldu neden öyle yaptın deyip duruyor çok üzülüyorum 😞 yavrum kapıyı kapatıyorum diye açmıyor da bekliyor ben Burda beklerim anne seni diyor çok etkileniyor 😞
Morphi Ay neler cektim 8.haftadan beri 11+4 um ama yağlı bisey yedigimde daha kotu oluyo hafif az az sık sık yemek iyi oluyo..genelde aksamlari olmaya basladi bulantilarim 12 de bitiyo diyolar bakalim insallah 🤣