Mucizee80 maria12 pedlerinin ince olması sıkıntı yaratıyor mu çok ince olduğundan şikayetçi çoğu kişi
maria12 Eliiifff pusetli satılmıyor evet. Ama çok uygun fiyata pusetlerde vardı 100 TL ye falan. Puset çok uzun süre kullanılmadığı için ben en uygunundan alıcam ☺️
biranneden1 maria12 çift yönlü oluyor mu peki . Benim mağazaya gidip bakma şansım yok malesef . Ben de ondan almayı düşünüyorum da nasıl sen beğendin mi . Yenidoğanda sıkıntı olmaz değil mi
Pembe-mavi Fatma_0 hepsi burada da var, kendi sitesi var, istanbul da mağazası da var. Biz mağazadan aldık geçen hafta
Pembe-mavi Fatma_0 Maltepe avm de var. Bir de karşı da var. Sitesine bakabilirsiniz. Karşıdaki yerini tam hatırlamıyorum gidip görün yerinde içinize sinerse karar verin. Ama biz çok beğendik.
Purpura26 Fatma_0 Benim için daha erken ama aklıma yatan yoyko city https://www.hepsiburada.com/yoyko-city-seyahat-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-siyah-pm-HB00000LSVEN hem bagajının fermuarlı olması hemde arabanın 8 kg olması çok cazip geldi. En hafif travel arabalardan. Ve tentesi uv ışınlarına karşı önleyici yapılmış. E bebekte ki kanyonla bunun arasında kalmıştım ama e bebekte kinin tekerlerinin vidası plastik ve kırılma yapabilir. Bununkiler demir. 300 tl bir fiyat farkı var ama değer
maria12 biranneden1 çift yönlü olmuyor canım. Yenidoğan da kullanabiliyor tamamen yatırma özelliği olduğu için
Busraturkmenn1 Bdp bende gordum onu canim gold rengi hosumuza gitti ozellikle tekerleklerinin saglamligi onemli. Memnun musun kullanimi falan nasil
Bdp Busraturkmenn1 bizde gold rengini aldik ozellikle tekerlik kismina dikkat etti esim tas vs icin suspansiyon sistemi kullanilmis sarsmamasi adina cok hos
albebek Casual cadillac air trona safe travel sistem bebek arabası, youtubedan bi bakın inceleyin derim.
Nihal-1989 Fatma_0 Kraft twist rlx marka aldım . 2. Bebeğim o yüzden çok pahalı bişey almadım. Bunu da 2. El aldım 450 TL’ye . Sapa sağlam puseti ile birlikte ☺️
Gulhan16 Fatma_0 Pardon ya aklım başka şeye gitti:) evet kol dönmüyor ama hiç gerek duymadım ben çok memnunum