maria12 Fatma_0 Kraft kabin boy aldım ben canım. Genelde kabin boy öneriyorlar. Kullanımı sürümü çok basit ve pratik ☺️
Bdp Fatma_0 e bebek baby plus canyon travel sistem 1300 tlye aldik hos kaliteli fiyatina gore kullanisli bi marka
alenrenas1 Fatma_0 ınglesina zippy pro travel sistem ama katlanma tarzı baston tipi baya hafif ve az yer kaplıyor puseti+portbebesi+birde baston tipi aparatı var kesinlikle öneririm Didem34 oykuduru21
Busraturkmenn1 Bdp bende gordum onu canim gold rengi hosumuza gitti ozellikle tekerleklerinin saglamligi onemli. Memnun musun kullanimi falan nasil
Fatma_0 alenrenas1 biraz inceledim dediğiniz ürünü. Gerçekten mükemmel duruyor. Siz ne kadara almıştınız?
Burcinisp88 Fatma_0 bu biraz bütçe ve beklenti ile alakalı. Ben inglesina aptica aldım. En önemli tercih sebebim sağlamlığı ,haznesinin büyük olması ve katlanbilmesinin kolay olması
Pembe-mavi Fatma_0 daha kullanmadık ama elelebaby marka allroad travel sistem aldık. Bakım çantası ve yağmurluk ile birlikte 2040 tl
Sed22-09 Fatma_0 bende trendyolda kiwi markasını gördüm tam set hoşuma gitti alanlarda memnun onumu alsam diye düşünüyorum kararsızım katlanır beşik vs var içinde
Ebrumihrimah Fatma_0 yoyko City aldım Sürüşü çok güzel (evde denedim ). Ve tek başına açıp kapatabiliyorsun travel sisteminin en hafif arabası puseti de olduğundan büyük rahat tavsiye üzerine aldiim tavsiye ederim ,
Pembe-mavi Fatma_0 hepsi burada da var, kendi sitesi var, istanbul da mağazası da var. Biz mağazadan aldık geçen hafta
maria12 Fatma_0 Kraft venice kabin boy bebek arabası diye geçiyor. Eğer imkanınız varsa civile gidip yakından Da görün ne kadar rahat olduğunu anlayacaksınız ☺️
Mucizee80 maria12 pedlerinin ince olması sıkıntı yaratıyor mu çok ince olduğundan şikayetçi çoğu kişi