19231923 Bensimdihamilemiyim benimde nst de sancım çıkmıyordu ama kendim hissediyordum sonra suyumun gelmesiyle birden sancım da geldi kendi sancımla doğum yaptım
pptya01 İlk hamileliğimde 35 gibi sanırım hurma yemeye başladım son 38 gibi sıcak duş aldım küvet vardı önceki evde oraya sıcak suya oturdum bol bol yürüdüm ama açıklığım olmadı suniyle doğum yaptım
Bensimdihamilemiyim pptya01 bende her akşam sıcak su ile duş alıyorum gün içinde hep aktifim yürümeye çalışıyorum sürekli i
Meldemmmmm Bensimdihamilemiyim canim dr pilates topunda hareket yap hurma ye merdiven in cik dedi bana bende 38 im
Muhammedali2021 Bensimdihamilemiyim bende 39.hafta içindeyim gün içinde en az onbeş dakika beni bagirtacak şekilde sancılarım oluyor doğum sancısı biliyorum ama devamlı sürmüyor suguat yapmanızda fayda var tabi ben yapamıyorum zatn okadar yoeukuyorum ki gün içinde
Bensimdihamilemiyim Muhammedali2021 benimde aynı şekilde sancılar var ama düzenli değil🤭 1 kere sabah oluyor 3 kere akşam mesela. Ama akşam olanında aralıkları çok uzun oluyor. Bugün başladım inşallah faydası olur
Bensimdihamilemiyim Ayse555 evet 35.haftada oldum. Geçen gün sancım çıktığında yılbaşı günüydü sancılar seni rahatsız etmiyorsa çatı muayenesi yapmayacağım dedi doktor,sancılar düzensiz olduğu için yaptırmadım