Edarya jiletle canım hamile kalmadan önce hep ağdaya gidiyordum ama hamile kalınca doktorum yasakladı şuan 35 haftalık hamileyim hala yasak☺
Ağda mı, yoksa ????? 😱
1PrensAnnesiii neden yasakmış ki canım ağda?
1PrensAnnesiii aaa hadi ya , bide hamileyken sanki ağda daha da çok acıtıyo canı , neden yasakladı ki doktorun canım
Ben 37 haftaligim hala ağda yaptiriyorum
Edarya ben ağda kullanıyorum 19 haftalik
20 haftalık hamileyim ağda yaptırıyorum 1 ay tertemiz çok rahat oluyor
1PrensAnnesiii bende gebeyken ağda ya gitmeye korkuyorum doktor size neden yasakladı ki?
1PrensAnnesiii Neden yasak ki
Bence kuaför ortami mikrop bakteri olduğu icin yasaklamistir ... düşünsenize herkese kullandigi ağdayı size de sürüyor ...
23 haftalığım bende ama canım yanacak diye korkuyorum. Önceden ağdaya giderdim hep şimdi gidemiyorum
17 haftalığım ağda 👍🏻👍🏻😊
Edarya Ağda ile, en temizi🤗
Hamile olmadan önce de ağdaya gidiyordum.. 28+4 haftalığız hala ağdaya gidiyorum ben canım açıkcası sormadımda doktoruma hic neden bilmiyorum 🤔 iyi oluyor biraz daha uzun sürüyor uzaması felan. Sadece hafta ilerledikce biraz daha hassaslaşıyor acıyor ama gittiğin kiside önemli canım bana ayrı özen gösteriyor mesela elide hızlı uzun süre sırtüstü yatmıyorum 🤗
29 haftadayım bu haftama kadar ağda ile devam ettim ama artık büyüyen karnım sebebi ile yapamıyorum.Kuaföre gitmeyede çekiniyorum işin açığı hem sevmiyorum hemde ne olur olmaz mikrop kaparım diye o yüzden jilete başladım jiletle bile çok zor oluyor sonuna kadar nasıl yapıcaz bilmiyorum😔
- Haftadayım en başından beri ağdaya gidiyorum kesinlikle en rahatı,acıması adet döngümüze denk geldiği zamanlarda oluyor,onun dışında normal ağda acısı 🤗 mikrop ve steril konusunda ise benim yıllardır gittiğim biri idi ve hamile kaldığımda bana özel bir ağda açtı gitmeden bir saat önce arıyorum benim ağdamı takıyor 👏 yolun başında olan hamişler bu yöntemi kullanabilirsiniz 😘
Edarya bende ağda yaptırıyorum. Bi ay rahatsın
Peki bişey sorucam arka tarafı alırken göbekten nasıl dönüyorsunuz ayakta mı alıyor, örneğin bacak arkasını alırken ??
Edarya yan dönüp bir elinle afedersin popnu ayıryorsun eğilip aliveriyor oda 😂 ama son aylarda ayakta da yaptiranlar olabiliryor hafif egilir pozisynda 🙈