Duyguff Esmagcaeker ben dalanın granül sabununu aldım e bebekte indirmliydi, yumuşatıcı bebekler için önerilmiyor
Karsesi Yasemin301 etrafımda kullanan herkes çok memnun, atopik dermatit olan bit bebeğimize de doktoru önerdi. Ama şikayet olabilir bence bu işler deneme yanılma biraz. Hangi çocugun cildi neye tepki veriyor belli değil
tugbacim Esmagcaeker instagramda takip ettiğim odtuluicerikcianne sayfası var. Sivenonun içeriğinin temiz olduğunu yazmıştı. O yüzden deterjan olarak siveno alacağım. Şampuan da ise mustela.
momteacher Ayseege6156 hayır deterjanı yok, deterjan olarak duru granülmatik aldım, ilk kıyafetler sabuntozuyla iyi okur diye düşündüm, bu bitince green clean sıvı det alacağım
sagsbry momteacher bende duru granül aldım ama ilk yıkama da ve 30 derecede sanki kıyafetleri biraz yıpratmış gibi o yüzden direk sıvı deterjana geçicem 🙏🏻 siz kullandınız mı acaba nasıldı duru granül? E bebekten aldım kalitesiz falan da değildi kıyafetler ama ben sabun yüzünden olduğunu düşünmüştüm
Duyguff Esmagcaeker yumuşatıcıların içinde kimyasallar var çünkü granül sabun ya da bebek sıvı detarjanı yeterli🙋♀️
Esmagcaeker Mehtpsahn_53300 Sevdelibol cildi hassas olur alerjik olur diye düşündüğüm için bizim çamaşırlarımıza kullandığım deterjanı vs kullanmak istemiyorum açıkçası 😊
Ayseege6156 Esmagcaeker deterjanı yokmuş olsa bende alıcaktım bi arkadaş yazmış aldım diye bende ona sordum ama başka birşeymiş o
hllglck TrkcOgrtmnanne sahi mii ? Bu durum beni üzdü 😢 alıp bi denemek lazım tabi yine de bakalım. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.