NurrGnss Bende efermag kullanıyorum yine aynı içerikte magnezyum takviyesi bu. Beni de ishal yaptı ne yazıkki
Deletedmom9 44Queen Eczane tok karnına dedi aç karnına içmem hemşireme söyledim bir kaç gün içme dedi
Deletedmom9 Zeynepnehir Ben de tok karnına içiyorum ama sonuç memnun etmedi bakalım bir kaç gün bırakacak hemşirem bırak birkaç gün dedi
Deletedmom9 Gizemceylan Bende yanında ilaç kullanıyorum onları daha önce kullandım ishal yapmadı farklı bir bu var magnezyum yapıyordur büyük ihtimalle🙄
44Queen Deletedmom9 Demir preparatlarının emilimi yiyeceklerden etkilendiği için, aç karnına alınması daha uygundur. Yani yemekten 1 saat önce yada 2 saat sonra alınmalıdır. 😊
Deletedmom9 44Queen Daha önce de kullandım hiç böyle birşey yaşamadım bugün magnezyumu kullanmadım isalim geçti daha hiç tuvalete gitmedim 🤲🏼
Srnysl Deletedmom9 bana da başlarda fena ishal yaptı şimdi bünyem alıştı galiba arada bir ishal yapıyor sadece 29 haftalıkken beri kullanıyorum şuan 32+1olmak üzereyim
Deletedmom9 Srnysl Ay yok canım kullanmam doktor a söylencem değiştirsin böyle gitmez yani ben de 31 haftalığım hiç rahat edemedim bu ilaç yüzünden
Srnysl Deletedmom9 canım bir de tokken içmeye çalış ben düzensiz kullanıyor dum başlarda sonradan yemekten hemen sonra içmeye başladım ishal yapmadı fazla