Gizem2764 21+0 olduk çok şükür kızım olacak bende yataktan dönerken ve sağıma yattığımda çok zorlanıyorum yataktan kalkarken rahmim çok kötü ağrıyor bebeğimi sadece sabah ve akşam yatarken hissediyorum gün içinde hissetmiyorum uyuyor heralde
dugmeninannesiii 198697 20+1 olduk çok şükür☺️Oğlum olacak hayırlısıyla 💙 yaklaşık bir buçuk haftadır kuyrum sokumumda arada felaket ağrı oluyor onun dışında iyiyiz 😕☺️
198697 Mervex ben daha girmedim. 21. Haftada kontrolüm var belki o zaman söyler doktorum henüz bişey söylemedi
ecemeric Mervex ben bu ayın 18 ine randevu almayı planlıyorum detaylı için. Tam o sıra 22 hafta olucam sizce erken mi ideal mi?
dugmeninannesiii Mervex benimde perşembe günü kontrolüm var canım doktor o zaman söyler heralde henüz bende girmedim
198697 Mercimekmom bulantı zor oluyor canım ya inşallah geçer baya da uzun sürmüş benim 15 de bitmişti
Gisosssuuu02 198697 sağa sola dönerken çok sıkıntı yaşıyorum ayrıca bacaklarım sürekli uyuşuyor sizlerde de oluyor mu böyle 😐
Gisosssuuu02 198697 çok nadir hissediyorum ama daha tam anlamıyla hissediyorum diyemem kızımız olacak inşallah ♥️
hamileana Bende 20+5 feyiz 1 haftadır kıpırdanmya başladı güzel kızım 😂 ikinci hamileliğim oomasina rağmen bı hissediyim hemen çığlık çığlığa haraket etti diye seviniyorum eşim delirdigimi düşünmeye başladı galiba 🤭🤭😂😂😂😂😂