198697 Biz yolu yarıladık çok şükür. Şu sıra rahatız hamilelik balayını yaşıyoruz galiba🤪 sizin nasıl geçiyor cinsiyetler ne💕 isimler belli mi 😘
cryingbaby 198697 bende 20+1 im kuyruk sokum felaaket agriyor. Onun disinda iyiyim kizim olacak inşallah. Biz şimdi 5 aya mi girdik 5 ayimi bitirdik biz neyiiz
Adosh 198697 merhaba bizde bugün 20 haftalık.. bel ağrısı dışında herşey yolunda gibi. Kızım olacak benimde
198697 paradiseeeeee bende 17. Haftalarda oldu çok kasık ağrım şu an yok ama bebek büyüyorya o yüzdendir heralde
198697 cryingbaby 21 de 5 ay bitmiş olucak 6. Ayın içine girmiş olucaz 💕 benim de kızım olucak sağlıkla gelsinler inşallah
incikinannesi cryingbaby bizde 20 hafta olduk bugün 🌸💜 benimde karnımda gerilmeler bel ağrım var. Biz 4ay 19 günlük oluyoruz canım 21+3 de tam 5 aylık oluyoruz 🥰
ecemeric Ben de yarın 20 oluyorum benim de kafalar karışık. Kaç ay olmuş oluyor şimdi ☺️ bu arada benim de kızım olacak inşallah. İlk 3 aya göre biraz daha iyi geçiriyorum su dönemi şükür ki
ecemeric paradiseeeeee evet ya oluyor ben de de. Yatarken eşimin desteğiyle dönüyorum. Bel ve kalçam da ağrıyor. Doktorum bebisin pozisyonundan dolayı böyle bel ağrılarımin olacağını taşıma zorluğu yaşayacağımı söylemişti.
Gisosssuuu02 198697 çok nadir hissediyorum ama daha tam anlamıyla hissediyorum diyemem kızımız olacak inşallah ♥️