AycanFb Emine63 balığın yararı çok yüksek ama canım hafta da 2 kere yenilmesi gerektiğini söylüyor doktorlar.
AycanFb TugcEsila ben evde pişiremiyorum hep dışarda yedik eşime bi kere de alabalık yiyelim canım onu istiyor dedim tamam dedi ☺☺ Akrabamızın alabalık tesisi var oraya gitmeyi düşünüyorum belki de bu akşam🤣🤣
AycanFb TugcEsila Afiyet bal şeker olsun o zaman kuzucuğaa😍😍 Bizde iftarda yiyecez mecbur koca oruçlu olunca☺☺
AycanFb Hanif valla belki ramazan dolayısıyla bilmiyorum canım ama hiç denk gelmedim ilçesinde oturuyorum. Anca birinin tutup getirmesi lazım☺
Aycann AycanFb bana diyetisyen yiyebileceğini söyledi . Bir sıkıntı olmaz dedi bende balık giyemiyorum o yüzden ton balığı ve ceviz tüketebilirsiniz
AycanFb Aycann Ceviz hiç sevmezdim hamilelik dolayısıyla tüketmeye başladım şimdi seviyorum ceviz gerçekten çok yararlı yeğenimde bunun faydasını gördük aklı fenaydı gören şaşırıyordu☺
Hanif AycanFb ama hamileyken yenilmemesi gereken balıklar var onlara dikkat et Canım bizim burada pazarda yada balıkçılarda bulunuyor
AycanFb Hanif evet dip balıklarını önermiyorlar canım onu biliyorum. Genelde birşey yiyeceğim zaman ablamlara falan soruyorum onlar hamilelik geçirdikleri için çok yardımları oluyor bana 🤗
Hanif AycanFb ben internetten bakıyorum Canım yada doktoruma soruyorum zaten bu mevsimde balık yemek ye biraz tehlikeli geliyor bana Allah korusun taze değilse Her an herşey olabilir 😞🤭
AycanFb Hanif Aynen canım haklısın görümcemdeydim bir gün balık alacaktı adama diyor bak hamile yiyecek taze dime buzluktan değil🤣🤣 Dedim alemsin hamilesin tabiki de soracam diyo🤣🤣
Hira AycanFb bende ton balığını pek bi severim❣ Fakat doktorum önermedi bana canm kırmızı et ve balık bol bol tüketmeye özen göster demişti benim babam tutup dolaba atıyordu Allah razı olsun onun sayesinde yedim bende ☺
AycanFb Hira benim doktorum sıkıntı olmaz demiş canım doktordan doktora değişiyor bazı şeyler ☺☺ Kayınvalidemler buzluğa atıyorlardı onlara sordum bu sene koymamışlar☺
Hira AycanFb tüh ☺ Ya o zaman tüket canm cok leziz 😜 inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın bebişi ❣
Meltem19 AycanFb kesknlıkle doktor oZellıkle soyledı hatta evde krıll oıl diye balık yagı var mesaj attım doktora balık bulamıyorm bunu içsem olurmu dedım olur dedi