AycanFb Kızlarrr merhaba balık pek bulamıyorum bunun içinde ton balığı yemek istiyorum hamilelikte yeniliyor mu acaba? Bari ordan eksiğimi kapatayım dedim☺☺
Meltem19 AycanFb ben 35. Haftaya girdim doktorum sut yumurta balıgı cok ye dedı ama mevsımı degıl ton balıgı yesem olur mu dedm olur dedı .zararı olurmu dedım olmaz yararı olur dedı hafta da 1 2 yiyin bence .
Zuhal2205 AycanFb bende balık yemiyorum. O yüzden doktorum bana balık yağı yazdı. Şuan onu kullanıyorum
Taskin AycanFb bana doktorum haftada bi gün taze balık bi gün ton balığı yiyebilirsin demişti canım.zararı olsa neden önersin 😊
AycanFb Taskin yani doğru canım benim aklıma sonradan geldi perşembe günü gelseydi doktoruma sorardım☺☺ İnternetten baktığımda haftada 2 kere sıkıntı olmadığı yazıyor balık bulamıyoruz ton balığıda yiyemezsek ne yapcaz☺☺
AycanFb Aysehatun Büyük balıklar içerdikleri yüksek civa miktarları nedeni ile genellikle hamilelikte önerilmemektedir. Ton balığı ise büyük olmasına rağmen genelde düşük civa içeren balıklar sınıfına dahil edilmektedir. Canım internette de bu şekilde yazıyor.
AycanFb Meltem19 yani bencede çünkü artık zamanı değil balığın ve yenilmesi gerekiyor o açığı ton balığıyla kapatacaz mecbur☺
AycanFb Meltem19 bugün o kdar çok postlra girip yorum yazmışım ki seninle ne yazıştığımızı bile hatırlamamışım canım ya pardon🤣🤣🤣🤣 Ayyy ne güldüm kendime akıl firar etmiş bi ara benden☺ Postun başına gelince konuştğmuzu anladm🤣🤣
AycanFb Zuhal2205 ben önceden yiyemiyordum evlendiğim zaman alıştım şimdi yiyorum bu zamana kadar yedim ama artık zamanı geçti.
MucizemiziBekliyoruz Zuhal2205 canım bende balık ağzıma surmem henüz dr.tavsiye etmedi balık yağı oldu ki kullanmam gerekti tadı nasıl acaba
Lonelinesss Kızlar hiç bişey anlamadım balık bulunmuyor pek ama ton balıklarıda tavsiye edilmiyor hangisi doğru ki kafam çok karıştı
Zuhal2205 Lonelinesss balık zamanında balık yenmeli. Zamanı geçtiğinde de balık yapı kullanmalı. Benim doktorum öyle dedi
Meltem19 AycanFb kesknlıkle doktor oZellıkle soyledı hatta evde krıll oıl diye balık yagı var mesaj attım doktora balık bulamıyorm bunu içsem olurmu dedım olur dedi
TugcEsila AycanFb tavsiye ederim canim oyle bir kokusu yok tadıda bence müthiş doyurucuda👍 bol limon ve tuz dokunce daha guzel oluyor 🤗
AycanFb TugcEsila ben evde pişiremiyorum hep dışarda yedik eşime bi kere de alabalık yiyelim canım onu istiyor dedim tamam dedi ☺☺ Akrabamızın alabalık tesisi var oraya gitmeyi düşünüyorum belki de bu akşam🤣🤣