Minigim20 dd34_ sayımız gittikçe çoğalıyor 😂 bebisler uyutmayinca gözümüzden uyku akar da ararız bu günleri gibime geliyo
mervery Minigim20 valla gün içinde zaten bişyler yapim derken hızlı yoruluyosun bu haftalarda. Herhangi bir sağlık sıkıntın olmazsa uyuyorsun tabi gece hareketrine uyanıyorsun arada. Benim uykum biraz ağır uyansamfa 1-2 dk sonra tekar dalıyorum uykuya.
KMerveK Valla bende aynı durumdayım dun sabah 6dan sonra dalmışım o derece perisan ediyor bu durum beni ama sebebinide çözemedim bi tek kendimi böyle sanıyodum bilimsel bi aciklamasi var mi acaba neden bu halimiz
Minigim20 KMerveK sanırım yok canım açıklaması ben ne uykucu bı insandım önceleri bilsen şuan kendimi taniyamiyrum
Minigim20 emnduman öyle oluyo canım uyuyamadikca dön dur ve tabi uyku tutmadıkca lavoboyu yol ediyorum kendime gün içinde epeyde şu içmeye çalışınca onun da etkisi var sanırım
emnduman Minigim20 Minigim20 özledim yatakta gerile gerile yatmayı dönemiyorum bile ve bi süre sonra yatak batıyo
Minigim20 emnduman valla bende çok özledim hele yüz üstü yatmaya hasret kaldim desem yeridir sırt üstü yatmak ne zormuş yıllardır alismayinca
Aysegul1612 Bende uyuyamıyorum uzanamıyorum gözlerim kapanıyor ama uykuya dalamıyorum dalınca çişim geliyor ona kalkınca bidaha uykum kaçıyor bir saat dön yat kalk zaten çift yastıkla uyuyorum toplam 3 saat derin uyku ya oluyor ya olmuyor
Ebrudogan Minigim20 bende aynıyım birde dıorlar sen uyumazsan bebek de uyumaz doğunca gece uyu mutlaka dıolar ama uyuyamıyorum 😱
Minigim20 Ebrudogan öylede oluyor canım benimle birlikte miniğim de dolanıp duruyo karnım da ben uyuyana kadar 🙂
AzraAras Minigim20 Gece uyku tutmuyor. Sabaha kadar tuvalete gidip duruyorum. Bir de kızım kızım var saolsun sabah erkenden kalkıyor. O yüzden uykular haram oldu😀😀