Busra3509 NilayRuya yok Ben de kan almada EKG çekmişti onun sonucunda sinüs taşikardisi var demişti zaten bekarken mitral kapakta sarkma vardı ama o çok büyük bir problem değil demişti bana Doktor hamilelikte çarpıntı larım çok yükseldi belki Kan değerlerim falan düşüktür diye düşünüyorum Daha doktora gidemedim ki şu virüs yüzünden bu hafta içi gideceğim ama mutlaka
NilayRuya Busra3509 ben de kan değerim düşüktür diye düşünüyorum bilemedim ya çünkü arada başım dönüyor yoruluyorum yorgun düşüyorum 🥺
Momsaadet Busra3509 demir düzeyinize baktırın mutlaka. Hb düzeyiniz düşüktür demir ile birlikte nefes darlığını çok artırıyor. Yüksek yastık kullanının.
NilayRuya Mommyyyy benim gideceğim hastane göğüs hastalıkları hastanesi şimdi düşünüyorum orda korona çok olur mu diye🥺
World Benim en başından beri var. Maske takınca özellikle tansiyon düşmesine kadar gdiyor iş. Elim ayağım titriyor kulağım çınlıyor. Ekg çekildi, tansiyon bakıldı bişey çıkmıyor. 30. Haftaya geldim hala aynıyım
Nrsndms NilayRuya bende aynı sıkıntıyıı yaşıyorum kardiyolojiye gözüktüm holter takıldı ekg eko vs. Sonuç ritim bozukluğu çıktı gece uyurken bile nabzım 230lara çıkıyor gün içinde zaten 120nin altına düştüğünü görmedim kardiyolog ilaç yazdı en iyi ihtimalle doğum sonuna kadar kullanmak zorunda olduğumu söyledi şuanda ilacı kullandığım halde çarpıntıyı sürekli hissediyorum
Busra3509 Nrsndms beloc mu dideral mi verdi size bendede ritm bozuklugu cıktı nabzım 150den asagı inmiyor. Nefesm kesilior boguluorm😪
Mommyyyy NilayRuya ihtmal yüksek canım ilk önce kadın doğumla görüşsen keşke ozellerde ultrason ile ciğerlere bakıldığıni duymustum
Busra3509 NilayRuya aynen öyle basıma gelmeyen kalmadı. Genede elhamdülillah iyiki hamileyizde bunlari yasıoruz. Kimisi masallah oynaya oynaya gebelik geciriyor😊😊 kimiside herseyle karsılasıyor bizim gibi 😏
NilayRuya Mommyyyy kadın doğum kardiyolojiye görün dedi şimdi netten baktım randevu aldığım hastane pandemiymis🙈 aman tehlikeye gerek yok ben en iyisi sağlık ocağında kan aldırayim☺️