Senadgm Benim de uygulamaya göre son 21 gün ilk gebeliğim merakla bekliyorum doğuma ne denilecek diye devlet Hastanesi’ne gidiyorum muhtemelen normali bekleyeceklerdir ama her gittiğimde neyle karşılaşıcam bilmiyorum 🙊🙈🙄
Yeniay Lebis6 off çok heyecanlı😍 nasıl olucak nasıl kavuşacağız acaba diye düşünmekten uyuyamıyorum 🥰inşallah çok güzel olur doğum hikayelerimiz🤲❣️
Lebis6 tatlibirannis evetttttt 🥳😱😂 hayırlısıyla sağlıkla kavusalımmm hepimiz inşallah evlatlarımıza 🙏🌸🥰
Ece96 Dogumum 4 subat gosteriyor tam 35 haftaligim ama her hafta nst de sanci cikiyor. Sanirim bende ocak annesi olacagim. 😁🙄
Lebis6 Yeniay hemde nasıllll heyecanlı 🥰😍 aynen bende valla bi sürü soru kafamda 🤷🏻♀️😂 aminnn 🙏 inşallah çok güzel olur da sağlıklı bi şekilde kavuşuruz 🙏🌸🥰
Lebis6 tatlibirannis benim zorunlu sezeryan canım uygulamaya göre günümüz var ama gebelik şekerim vardı biraz önde gittiği için bebeğim alalım demişti o yüzden 1 günümüz kaldı 😬😂 sağlıkla kavuşalım da aynen hiç bi önemi yok doğurursam yazcam inşallah güzel bi doğum hikayem olursa 🌸🥰
Srhtzlyh tatlibirannis son 11🤭 çok sabırsızlanıyorum gelsin artık diye. Ama üzerimde hiç ağrı sancı doğum belirtisi yok bekliyoruz bakalım😁