Meldemmmmm Kizlar 37+ 6 yim hadi bir deneyim dedim perine masajini ama canim cok yandı yanma oldu sanki mikrop kapacak bende yapmaktan vazgeçtim aranızda cok rahat yapiyorum diyen var mi🤗
Zeynepreyyan Meldemmmmm perine masajı kendi kendine yapilmaz zaten ve bilgisi olan profesyonel birinin yapması lazım . Yanlış yapılan herşey zarar verir
Anneolmak07 Meldemmmmm ameliyat eldivenleri kullanırsan belki tahrişi önler🙄Çok zor ya ben zorlanacağım büyük ihtimalle🥴
gamzetahsin Meldemmmmm canim bnde yeni yapmaya basladim yanma falan oldu baya acidi ama devam ettircem haftaya cati muaynesi yapcak en azindan alistirma yapim dedim😊
Meldemmmmm Mutlubirannee ben yapmiycam ya ama yapan varmi tecrübesini paylaşsa fena olmaz canim yandı ya cok sıkı benim dokular Allah yardim etsinde dogumda gevşesin her yerimiz
Zeynepreyyan Meldemmmmm aynen canım dikkat et mutlaka bir yere tutunup yavaş yavaş çömelip kalkma hareketleri yap daha iyi bundan
Meldemmmmm Zeynepreyyan sen yapiyor musun canim squata başladım pilates topu merdivene başladım hadi dedim perinede olsun ama yapmiycam kalsin dinin cati muayenesi daha az acimisti
Zeynepreyyan Meldemmmmm yok canım benim icin henüz erken 18 haftayim ben daha bir de düşük riski var pıt diye iner çocuk 😂😂
Meldemmmmm Zeynepreyyan Allah korusun sagsaglim alalım kucağımıza anneme dedim annem de biz perine mi yaptık bosver diyor😂
Zeynepreyyan Meldemmmmm amin inşallah canım. 😂😂 Doğru diyor bence de maşallah ne güzel de doğum yapmışlar