Seda78 belki size umut olur moral olur diye yazmak istedim ben hamile olduğumu bilmiyordum adetim işk günden beri düzensizdir bu benim adet düzenimmiş İlk günden beri öyle başladığı için hiçbir sorun yokmuş yine adetim gecikti ama bebek olduğuna ihmal veremedik çünkü idrar testinde çıkmadı neyse leke geldi kahverengi bazende kırmızı ve kahveyi andıran leke . Aha adetim başlıyor dedim çünkü kasıklarımda da ağrı vardı . Adetim ne başladı ne de lekelenmem durdu. Doktora gittik 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim progestan ilaç ve prolunot iğne verdi doktorumuz onları kullandım leke durdu bazı kadınlarda yerleşme kanaması bazılarında da düşük olabilirmiş bu sebeple doktor randevularımız hep arttı. 16.haftada durdu. Ben çok rahat geçiyordum öyle de devam edecek dedim 26.haftada sancı eşliğinde kırmızı kan geldi bebeğe birşey oldu korkusuyla ağlayarak hastaneye koştuk bebek sağlıklı çok şükür ama plesantanın bulunduğu duvarda ayrılma başlamış bebeği alabiliriz küvezde yaşama tutunmaya çalışır dediler iğneye ilaçlara devam derken çok şükür durdu ve şuan 39.haftayı doldurmaya hazırlanıyoruz . Ben bu süreçte açıkçası burdan da çok şey öğrendim ama en ufak bir nokta kadar lekede bile doktoruma yazdım veya muayeneye gittim . 2 ay zorunlu yatışım oldu maddi ve manevi yıprandım . Bu süreçte moralimi yüksek tutmaya çalıştım komik diziler filmler izledim eşim çok destek oldu doktor ne dediyse harfiyen uydum ve ağır iş yapmadım . Postunuzu görünce o günler geldi aklıma . Bana hep derlerdi yiyecek ekmeği varsa Yaşar korkma diye o zamanlar bu beni teselli etmiyordu ne yalan söyleyeyim ama buna sonsuz inanmak istiyordum . Lütfen sizde moralinizi yüksek tutun her durumu doktorunuza bildirin . Her an takipli olun. Umarım sizde bizler gibi son haftalara kadar sağsalim gelir bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙏🌸🤍zaman hiç geçmeyecek gibi gelse de çok hızlı geçiyor ve ne ara hastane çantası hazırlığına başladım ben diyorsunuz 🧿🐣