uraluygar Kizlar ümraniyede ki Hisar hastanesine giden varmı? Muayene ucretini biliyor musunuz? Uzman doktor yada operator doktor icin?
Zdk uraluygar ben hisar intercontinental’e gidiyorum. Ayşe hanıma. 74 tl ödüyoruz ama gebelik için özel sağlık sigortası yaptırmıştık o karşılıyor geri kalanı.
uraluygar Canparcam21 hangi hisar peki 2 tane var ya. bende simdi medipole gidiyorum doktorum hisara geciyormusta hangi hisar oldugunu sali gunu ogrenecegim
Esssgi uraluygar Muayane ücreti bilmiyorum ancak Hisar intercontinental de dışardan misafir doktor ile doğum yapmayı planlıyorsanız yılbaşından önce normal doğum epidural ile 3600, sezaryen 4150 dendi şuan ne kadar zam geldi bilmiyorum
uraluygar Esssgi yok hayir medipolde ki doktorum Hisar hastanesinde artik gorev yapacakmıs. aslinda sezeryan dogum ucretleride fazla degilimis
Esssgi uraluygar evet bence de iyi, kendi doktorları olursa 10.000 in üzerindeymiş fiyatlar. Diğer Hisar hastanesi daha da uygunmuş ama intercontinental yenidoğan yb varmış daha kapsamlı ve büyük
Canparcam21 uraluygar Cihazlar iyi ama renkli var mı bilmiyorum yalnız hastanenin sitesinde olduğu yazıyor
uraluygar Esssgi ögrendim hisar continental 450 lira uzman doktor muayenesi yani benim doktorumun muayenesi 450 liraymis :/ medipole devam edecegim orada 150 lira muayene renkli ultrasonda var ama suan doktor konusunda cok kararsizim malesef ki
cgelmas uraluygar nurbetül hanıma mı gidiyosunuz ben de ona gidiyordum hisar hastanesinde 370di 5-6 gün önce sordum. Normal 11 bin sezaryen 14 bin demişlerdi tabii yılbaşında zam gelcek dediler sgk geçmiyor orda ben de farklı doktora gideceğim
Esssgi uraluygar çok pahalı gerçekten fark var baya 🤦🏻♀️ Hayırlısı ile sağlıklı doğumlar diliyorum hepimize 🙏🏼
uraluygar cgelmas medipol hastanesinde Nur betül hanima gidiyordum ama ayriliyor bugun aradim sordum 450 lira muayene dediler
uraluygar cgelmas bende simdi medipolde baska doktora gidecegim hangisine bilmiyorum :( ayse kavasogluna 1 kez gittim ilk hamile kaldigimda memnun kalmadim cok sessiz soguk bir doktor
gzdgns uraluygar merhaba hangi doktor ve hastaneye karar verdiniz fiyatlar ve memnuniyetiniz hakkında bilgi verebilir misiniz😌
uraluygar cgelmas baktım onada ama cok genc bir doktor ya Kerime binici en deneyimli doktormus suan o hastanede bende ona gitmeyi dusunuyorum