Az önce afedersiniz hafif bi akıntı hissettim ve gidip bi bakayım dedim. Peçeteyle sildim açık pembe bi akıntı . 2 kere sildim aynı. Nişan olabilir mi? Olursa ne zaman başlar doğum 🤨
Sanırım o gelen şey nişan 😱
HilalUysal kaç haftalıksın
Maliefem 39+1
Selam bayanlar bende bişey sormak istiyorum size benimde 53 günüm kaldı ama evelsi gün açık pembe bi akıntı geldi peceteye sildigimde dra gittim ama açıklık yok dedi sancı cikmadi iltihap var sadece kafam karisti benimde sizce bu nişanmı dogum yakinmi olur daha 33 haftaligiz 😔
HilalUysal hafif renkliyse bu sadece doğumunuzun yakın olduğunu işaret eder. Nisan daha köyü renkte ve kıvamlı geliyor 11 günlük annecik olarak.bildiriyorum
Burcuvdn doğuma yakın akinti fazlalaşıyor kokulu bir akinti değilse panik yapmaya gerek yoktur.
Ilkannelik yok kokulu faln sürekli olan bi akinti degil..sadece bi defa geldi evelsi gün cok acik pembeydi 😏
Ilkannelik güle güle büyütün bebeginizide..
Burcuvdn randevunuz yakınsa gidince sorarsınız ama panik yapacak bir durum değildir. Teşekkür ederim sizde sağlıkla kavuşun
Ilkannelik evet salı gününe aldim randevuyu bakalim hayirlisi artik..
HilalUysal değişiyor kuzu benim Doğumdan bi kaç saat önce nişanım gelmişti aynı öyle pembemsi bişey. Bazıları da nişan geldikten bi hafta sonra doğuruyor sen takipte kal bakalım hayırlı zamanda kolaylıkla gelsin bebişin💕
Nulu amiinn inşallah canım benim bekliyoruz bakalım artık
Ilkannelik yani daha sonradan koyu olarak akıntım gelebilir mi
- Düzenlendi
HilalUysal nisan kisi den kişiye değişiyormuş ama doktorumunsa dediğine göre pembe akintilar doğumun yakın olduğunu daha köyü gelen kıvamlı akinti da nisan olarak adlandirilirmis benim o şekilde geldi.
Ilkannelik 39+2 olduk, karnım kasılıyo sürekli ama sancılı değil ve gerçekten artık çok yoruluyo insan bi an önce doğsun istiyo 😢
HilalUysal o kasılmalar bebeğinizin kanala yerleşme kasilmalari az zamanınız kalmıştır inş 😊