birprensesvebirprensannesi Zehraaa98 Normal canım daha var 19 20 den aşağı hissedemezsiniz ben kızımda 19. Haftamda hissetmiştim ama oda çok çok derinden yani net bi şekilde hissetmem 23 ü bulmuştu 🤷
1haziran birprensesvebirprensannesi kuzum benim 3 düşüğüm var 2 kızımız var (ama kızlar bizim eşimle ilk evliliklerimizden ) nasip olur rabbim ömür verirse bu bnm ikinci doğumum olucak toplam 5. Hamileliğim yani ikisi dünyaya gelmiş olucak
birprensesvebirprensannesi 1haziran Benimde ikinci gebeliğim bir tane cennet kuşu güzeller güzeli kızım var ikinci çocuğum olacak🙏 Rabbim evlatlarınızı bağışlasın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
zeynepbalci 20+4 te hissetmemek normal mi? Yani bağırsak hareketi gibi minik bi pıt hissediyorum ama kayma vs bişi yok
birprensesvebirprensannesi zeynepbalci İlk gebeliğiniz mi ? İlkse normal canım hissetmemen karıştırman. 23. Haftadan sonra net hissedersin merak etme 🙏
Zehraaa98 birprensesvebirprensannesi inşallah canım sağlıklı olsunlarda 3 yıl bekledık 3 hafta daha beklerız🤣
Buketkucuk birprensesvebirprensannesi benim ilk gebeliğim ilk kıpırtılarını 16.haftada hissettim. İlk güçlü tekmesini 18-19 haftalarında hissettim şimdi 22 haftalığız minnoşumla🐈
birprensesvebirprensannesi Buketkucuk Maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Gzrilknur birprensesvebirprensannesi ilk gebeliğimde 16. Haftada hissetmiştim. Şimdi 11 haftalık gebeyim beklemedeyim 🥳😍
birprensesvebirprensannesi Gzrilknur bende 13 deyim hissediyor gibiyim ama karıştırıyor da olabilirim bağırsak hareketiyle 🤷
birprensesvebirprensannesi zeynepbalci Endişelenme canım🙏 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Anne12_ birprensesvebirprensannesi Daha öncesinde başırsak hareketini bile bebeğim hareket etti sanıyordum ama bu bambaşka birşeymiş ilk hareketinde kesin bu dedim diğerlerinin hareket olmadığını anladım 😂
birprensesvebirprensannesi Anne12_ Evet canım dahada güçlenince bu sefer onlar hiçbir şeymiş diyeceksin inşallah 🤷🙏