Cerla Bizim 20 hafta bitmek üzere tekmelerini çok şükür net hissediyorum özellikle gece çok hareketli ama daha sağdan sola soldan sağa geçtini anlamıyorum arada Bi tarafa çok toplanıyor 2ci gebeliğim 15 haftanın sonlarından beri hissediyorum 🧿
birprensesvebirprensannesi Cerla Maşallah maşallah 🥰🤭 Benimkinin hareket mi değil mi anlayamıyorum daha küçük ama arada sırada hareket hissediyorum gibi 🤭
Cerla birprensesvebirprensannesi sağol ablası. Ya insan anlıo bebek mi gazmı farkına varıyor sonu ta daha önce olmayan şeyler oluyor içinde. Sağlıkla al inşallah
selinn35 birprensesvebirprensannesi ilk gebeligim fakat ben normal oldugunu dusunuyorum. Daha evvel hissedenlerin gaz ile karıstırdıgını dusunuyorum bu durumu.
birprensesvebirprensannesi Mucizeanne01 Erkek büyük ihtimal denildi ama kesin değil bakalım inşallah 🤲🙏
Zeynep0606 oglum0603 boyle birsey mumkun degil ben o postlari gormedim🤔 yumurta dollendikten sonra seyirmeler oluyor ama tabiki bebek hareketi degil
1haziran birprensesvebirprensannesi ben 14 haftalıkken baloncuk patlaması gibi hissettim şimdi 17+5 günlüğüz dönmelerini hissediyorum 5. Gebeliğim
birprensesvebirprensannesi 1haziran Ayyy maşallah ❤️ Rabbim evlatlarınızı bağışlasın 🥰 Zor oluyor mu peki
1haziran birprensesvebirprensannesi kuzum benim 3 düşüğüm var 2 kızımız var (ama kızlar bizim eşimle ilk evliliklerimizden ) nasip olur rabbim ömür verirse bu bnm ikinci doğumum olucak toplam 5. Hamileliğim yani ikisi dünyaya gelmiş olucak