oznuripek Ardenikom çok minik ama kız gibi.kese tam yuvarlak ise kızmış diyorlar.ben okuduğum yorumlardan baktığım resimlerden yola çıkarak.yoksa hiç bilmem.fasulye gibiysede erkekmiş 😕
Busramhr oznuripek amin inşaAllah hemde ne zor kesin dülüyor dedim yani bundan öncede kimyasal gebelik geçirmiştim adet sancısıyla gelince baya korktum şimdi iyim ilaç kullanıyorum
oznuripek Busramhr çok geçmiş olsun,umarım bir an önce kucağına alırsın.hayırlı bir evlat olsun cinsiyet işin esprisi 🥰sadece merak okdr :)
Busramhr birprensesvebirprensannesi valla umut vermek olmasın itibar etmeyin öncelik sağlıklı olması evlatlarımızın ama çıkıntı var sanki erkek gibi zaten bacak arasını baris açmış ufaklık bakın diye 😊doktor ne derse bana yaz olurmu merak ederim 🙏
Busramhr Hamidekskr aaa seninki kaç haftalık tesmen dotoyu benim 10 haftalık fotomlanaynı pozisyonu bile dur sana atıcam şimdi bi an benim bebek sandım
Busramhr oznuripek benimki mi ? Valla bana kız gibi geliyor sanki ya bu fotoda ben çıkımtı gördüm sandım burdan birine sormuştum kız gibi demişti ben bacak görmüşüm demekki 🤗
Busramhr oznuripek allah razı olsun hepimizin 🤲🏻 Tabiki önce sağlık ama insan kıyagetler almak için ve içinde ne olduğunu bilmek için sabırsızlanıyor kızım diyemi sevsem oğlum diyemi 😁
birprensesvebirprensannesi oznuripek https://imgyukle.com/i/apAAMH Doktorda büyük ihtimal erkek dedi de 🙏
Begm oznuripek kese duruşu bebeğin ilk 6 7 Hafta ultrason görüntüsüne göre ramziye göre baktım eşi ve bebeğin konumuna göre nub a göre alt kemik ve bel kimliğine baktım erkeğe benziyor cnm
Busramhr oznuripek biraz önce kesin öğreniriz inşaAllah sonradan değişenler varmış doktorum tecrübeliye benziyor ama ilk defa gittik ğazartesi 2. De bakalım bişey diyecekmi