Heein Yasemn28 hamileliğimiz bol ağrılı sızılı geçiyo ama yinede çok mutluyuz gün sayıyoruz sizde nasıl kac haftalıksınız
Yarenim7 Yasemn28 14+6dan merhabalar geçen haftaya kadar bulantı halsizlik çok fenaydı ama şu 1 haftadır Allaha şükür çok az oluyor rahatladım ve şuan güzel gidiyor ❤️
Yasemn28 Heein mide bulantısı oluyor gün içinde 1-2 karın ağrısı arada birşeyler yapınca yorgunluk hissi oluyor ama onun dışında iyi gidiyor Rabbim hamiş annelere kolaylık versin 🥰♥️👼🏻
Papatyadelisi Yarenim7 merhaba bisey sorabılir miyim 14.haftama bugun girdim ve 2 gündür istemsizce arada karnımı içeri çekiyorum zararı olur mu bebeğime 14 haftalık bebek rahimde mi henüz karında mı korktum sormak istedim😞
Tarcinimo 14+4💛 bugüne kadar burun tıkanıklığım ve gaz sorunum dışında hamile olduğumu hiç hissetmedim🙈
Yasemn28 Tarcinimo nazar değmesin bende mide bulantısı da vardı azaldı 2-3 haftadır ağrı oluyor hafif yorgunluk hissi onun dışında birşey yok şükürler olsun 💞☺️
ozydm Yasemn28 bazı günler çok ağrıyor. Hormonlardan kaynaklıymış diye biliyorum. İlaç da içemediğim için zorluyor
sedamom Aşırı uyku, burun tıkanıklığı ve sabahları bazen istifra ediyorum bende. Birde bugün arada kasığıma ağrı girmeye basladı 🌸