Heein Gulsumaya her iki beneğimde doğru çıktı ikisde erkek dedi ikiside erkek oldu tanıdıklardq da çok kişi doğru cıktı
Gulsumaya Safisss yaa oyle mi :) hayırlı ugurlu olsun insallah. Tüm samimiyetimle söylüyorum herşeyin başı sağlık.tek istediğim sağlık. Ama bu da merak ne yapayim:)cinsiyet ne olacak çok merak ediyorum öğrenmeye de daha çok var😀
La_Liberte Gulsumaya Safisss Esra_80_ Tugce38 limonluchescake Aslanannesiayse Mirzaninannesi zhr38brhn Bilgeenur Merhabalar http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama bu siteye bakarak yaptınız mı hiç? Gebelik ayınızı girmeniz gerekiyor ama. Son adet tarihini girince çıkmıyor. Mesela ben 20 kasımda adet oldum ama Aralıkta döllenme oldu yani Aralıkta gebe kaldım. Eğer direk takvime bakacaksanız da yine gebe kaldığınız tarihe ve gireceğiniz yaşa göre bakmanız lazım. Mesela ben 30’um 31 e bakmam lazım
gel_artik_bebegim bu ay hamile kalırsam kız bir dahaki ay hamile kalırsam erkek napalim biz de olmadan hayalini kuruyoruz 🙃
Safisss Gulsumaya tabiki öyle başta önemli olan sağlığı ☺️ içten içe hep kız istedim hep dua ettim sağlıklı olsun hiç önemi Yok ☺️
Mirzaninannesi Esra_80_ benim de çin takviminde kız çıktı doktor erkek dedi hayırlısıyla Mustafa Mirzamızı bekliyoruz
Gulsumaya Esra_80_ bende kız görünüyordu ama daha çok kucuguz hatta daha yeniyiz diyebilirim.ama merak ediyorum elimde degil:)
Gulsumaya Tugce38 anlaşılan herkeste farklı bağlanmamak lazım çin takvimine 😊 hepimizin için en hayırlısı insallahh
Gulsumaya Safisss tabiki de. Gerçekten sağlıklı olsun başka bi istediğimiz yok. Içimizden hamile kalmadan önce bile gecirdiklerimiz var o yüzden meraklanıyor insan. Yoksa ne olursa olsun bizim evladımız olacak ve çok sevecegiz❤🌻