Mavi_- gel_artik_bebegim eczanede açık değil ki gidip alayım mecbur pazartesini bekliyorum allah büyük artık bebek yoksa da bu ay çatlatma iğnesi yaptıracam zaten
gel_artik_bebegim Sineee canim canım resminiz. com sitesine fotoğrafı yükle altta link çıkıcam onun yanındaki kopyalaya bas ve buraya yükle
gel_artik_bebegim Mavi_- aynen bende pko var çatlatma iğnesini sen mi dedin doktora kendi mi yaptir dedi
Mavi_- gel_artik_bebegim yok canım doktor dedi geçen ay yapalım iğneyi dedi ben yok dedim ama bu ay kesin yaptırırım
Mavi_- gel_artik_bebegim Benim ovülasyon testim dünde böyleydi bugün yine böyle adete 2 gün kala yumurtluyor olamam herhalde değil mi merak ediyorum kızlar adetinize yakın ovülasyon testi yapmış mıydınız
gel_artik_bebegim Mavi_- pko olup adete 1 gün kala yumurtlayanlar var canım ama gebelik de olabilir bence gebelik :)
Sineemiis Sineee ben 2 kere ovulasyon testin de öğrendim gebeliğimi ama t kısmı C den daha koyuydu yarın da yap silinmiyosa hamilesin kesin😂
Mavi_- gel_artik_bebegim bende o ihtimali düşündüm ama dünde aynen böyle çıktı bugünde yani çok garip sende de varsa ovülasyon testi sende bi yapsan demiştim ama sende pko olduğun için ama senin 1 haftan mı var daha
gel_artik_bebegim Mavi_- bende test var ama çıkmaz ovulasyon testinde 1_2 gün varken çıkıyormuş bende ancak erken gebelik testinde çıkar