Seyma16 UrazyadaMasal drek bacak arasından baktım kuzum tahmini değil gorerek söyledi ilgili bi doktordu
SeldaErtem Kalp aritmi osmangazi hastanesinde yatırmıştım 350 tl ye 25 ila 30 dk arasında bakıldı bayan emine ismi yanlış hatırlamıyorsan emine yetkin gitmeyi dusun enler icin
Bmom UrazyadaMasal aralik 10 gibi aradim çok erken dediler 23 haftaliktan önce vermiyoruz randevu dediler Aralık sonu gibi aradim Ocak sonuna aldim
UrazyadaMasal Bmom benim Drum 4 11 Şubat arasında yapılması gerektiğini söyledi o zaman 21. Haftamda oluyorum ultrasona göre 1 hafta ileri çıkıyor verirlerdi acaba yine de
elian Tugcee1234 direk kadındoğumdan mı randevu aldınız? Gidince detaylı ultrason mu çektirmek istiyorum diceksiniz?
Cemile2304 UrazyadaMasal sanırım ben üç hafta önceden aldım ama yoğunluk olur diye düşünmedim hiç alayım diye öyle aramıştım siz yine de arayın istediğiniz tarih boşsa o tarihe veriyorlar boş değilse onların kendi boş oldu tarih ve saate göre ayarlarlar yani net bi şekilde görülüyordu cd verdi ve renkli bir tane fotoğraf çıktısı verdi
Bmom UrazyadaMasal ben aradığımda 16 haftaliktim 19 gibi istedim vermediler en sağlıklı riskli durum yoksa 22-23 gibi öneriyoruz dedi riskli durum olmadığında 23. Haftaya aldım
UrazyadaMasal Blackk34 orda yaptirmicam cnm sonomar da yaptirmicam hem fiyat daha uygun hem de çok iyi ilgileniyorlarmis
Buketkucuk UrazyadaMasal bende bu cuma Doruk hastanesinde çekileceğim inşallah 350 tl fiyatı. Cd ve görüntü veriyoruz dedi ama giden var mı nasıl bakıyorlar ben cd ve görüntü vermezler diye korkuyorum giden var mı
Mervekozan Buketkucuk bende yıldırım doruktan aldım 6 ocakta olucak benim de ona göre haber veririm ama arkadaşım yaptırmıştı orda veriyorlar diye biliyorum
Buketkucuk Mervekozan yaaa lütfen bana haber verir misin cd görüntü verdiler mi nasıldı diye çok makbule geçer🙈🙏🏻
gunessare UrazyadaMasal ben Çarşamba günü çektirdim sonomarda 300 liraydı . Yirmi dk kadar baktı anlattı her şeyi ben sormadan. Bir fotoğraf ve CD içinde diğer tüm fotoğraflarını ve raporu verdi.
gunessare UrazyadaMasal 30 Aralık da gittim ben zam gelmiş olabilir. Doktorum kart verdi onunla randevu almıştım yönlendiren doktora göre mi fiyat veriyorlar bilmiyorum 🤷