Drnzgn Merhabalar kızlar nasıl gidiyor hamilelik ne gibi hazırlıklar yaptınız yada yapmaya basladiniz mi
Balbocegi_ Drnzgn nisan annesiyim hicbir haziliyorum yok hastane cikisi alicam ama ne giyer unuttum bile ya😐
morusevenanne Drnzgn battaniye örüyorum bi de alışveriş araştırması durmadan. Bizim sıkıntımız korona tabi çıkıp bakamıyorız araştırıyorum sürekli. Yok tek kargoda gelsin hepsi vs diye diye günüm telefonda geciyor resmen
Baharhnm Drnzgn Bacak ağrısı krampları kalça ağrısı bel ağrısıyla savaşıyorum tuvalet sorunu da cabası😖 Hazırlıklarım hemen hemen tamam annemin alacağı birkaç birşey kaldı birde beşiğimiz. 34.haftada felan yıkar ütüler hazırlarım hastane çantasını da o zaman da hazırlarım diye düşünüyorum 🥰
Drnzgn Balbocegi_ bence başla yavaş yavaş çünkü az kaldı bide ülke durumu ne olacak belli değil hazır dursun
Drnzgn morusevenanne aynen bende koronadan dolayı çoğu şeyini civilim uygulamasından yada trendyoldan getirtim bir iki ufak eksiği kaldı herşeyi hazır şükür
medosegemira subat sonu mart bası gibi olucak sanırım dogumum tabi erken gelmeye kalkmazsa bizim herşeyimiz hazır 29+5 olduk🥰
Drnzgn medosegemira erken hazırlaman iyi olmuş bencede benimde bir iki ufak şey dışında her şeyim hazır bakalım Mart ortası gibi de benim kızım gelecek inşallah
Rabis43 medosegemira bizimde bi gün var aramizda 29+6. Herşeyimiz hazır sadece çanta hazirlaması kaldı
medosegemira Dün acildeydim biraz idrar yolu enfeksiyonu olmusum bel sancım kasık agrılarım oluyo diye gitmiştim hala daha var 🤦♀️
Seher- medosegemira bende de aynı sorun maalesef pazartesiyi bekliyorum ilaçları yazdırmak için inşallah hemen geçer
NerminBal 69 günümüz kaldı bizim nerdeyse herşeyimiz hazır odamız gelecek kurulsun yerleştirme yapacağız 🙏😍
Drnzgn NerminBal ben tasinacagim için oda almadım taşınınca alıcam zaten ilk dönemde bebek odada yatamayacagi için anne yani beşik aldım
Drnzgn tazegebee erken hazırlamak en iyisi bencede benim de bitti şükür sadece pişik kremi temizleme pamuğu bide emzik kaldı eksik
Hulyakirici tazegebee Benimde bugun 29+5 herşeyi tamam eksiği yok çok şükür bugun hastane çantadının bir kısmını hazırladık yarında kalanları hazırlıycaz bakalım kısmet ne zaman gelicek kızımız heycanla bekliyoruz 😍🥰
alininannesiiiii 30+1 deyiz bizim kıyafet eksiğimiz yok bakım ürünler bezi falan kaldı dolabını ve beşiği sipariş verdik her hafta haftaya gelcek deyip oyalıyolar dolabımız gelsin kıyafetlerimizi yıkamaya başlıcam bende geç kalmış gibi hissediyorum ama bakalım 🙄
Drnzgn alininannesiiiii bence geç değil eşyaları hazırmış nasılsa gelir gelmez yıkar hazırlansın bende 29 haftadayim bende yikamadim henuz
Umutgmz 30+3 herseyimiz tamam çantanızda hazir birtek oglumuzu bekliyoruz hayırlısıyla gelir inşallah zamanında 🙏
Drnzgn Baharhnm ben şuan 29 haftadayim 1 hafataya kadar yıkar utulerim artık çünkü çok agirlasmadan kendim yapmak istiyorum herseyini
asenatrk Drnzgn 29 haftalığız kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştiricem 🥰 hastane çantasını da 32 de hazırlamayı düşünüyorum
Drnzgn asenatrk bende 29 haftadayim bir hafta sonra flan bende yıkayıp utulerim eşyalarını fazla agirlasmadan yapmak en güzeli bence de
Betul-35 Drnzgn bütün hazırlıklar tamam sadece kendime gecelik pijama alıcam. Bebekle ilgili eksik kalmadı. 28+3
Aysenur05 Haftadayız bebek arabası,gardrop, hastane çıkışı, bebek banyo bakım ürünleri,tulumlar zıbınlar reflü yatağı 5 li hastane çıkışı vs alındı alt üst takım alcam 3-6 ay arası bez kremler filan eksik beşiğide bu ay alcz aklıma gelenler bunlar 🙃ateş ölçer burun aspiratörü filanda aldk
Beyzabuglem Aysenur05 bende bugün 30 haftalık oldum sezeryan dogummu sizinki acaba gün aldinizmi bana 1 Mart’ta sezeryan alırız dedi
alininannesiiiii Beyzabuglem benimde 30.haftamdayım ama doktorum gün falan vermedi daha normal istiyorum ben ama bakalım hayırlısı bu uygulamaya göre 12mart gözüküyor bizim
gulsah9534 30+5’deyiz ihtiyaçlarımız tamam gibi bir tek yerleştirme ve hastane çantasını hazırlama kaldı onları da 33 veya 34’de yapmayı düşünüyoruz ☺️ Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏🏻💫