snm1- Kızlar demir ilacıyla birlikte kabızlık yaşayan var mı varsa bir çözüm bulabildiniz mi bulabildiyseniz fikir verir misiniz. 🙄🙄😒😒
Gulsenela snm1- öyle bir etkisi var evet ama bol su içersen geçiyor sebze meyve lifli gıda tüketmelisin hem Demir ilacı alıp hem katı beslenince malesef böyle bir yan etkisi var
Aylinsemih snm1- demir ilacını kullanırken 1 saat önce ve sonra çay kahve kafein süt ve süt ürünleri almazsanız daha iyi olur yoksa boşuna içmiş olursunuz ben dikkat edemem derseniz yatmadan 1 saat önce alın birde c Vitamini ile birlikte alırsanız bisey olmaz belki ilaci doğru kullanmadığınız dan dolayı olmuş olabilir kuru kayısı tarzı şeyler yerseniz belki düzelir geçmiş olsun tekrardan
snm1- Gulsenela dün o kadar bahsettim fakt içmeyi unuttum. İçinde unutulunca çift doz olmayın yazıyor acaba birşey olur mu bir gün aksaklıktan. Gece alayım bu sefer dedm uyuya kalmsm 😒
Bibebisgordumsanki Bende cok şükür öyle bir etki yapmadı ki normalde meyilliyimdir. Doktorum ilk yazdığında kabız ya da ishal yapabilir demisti bunu belirttim dene sorun yaşarsan gel damardan veririz sana demisti. Bir danış doktoruna istersen.
Hapymoom Kullanmayı bırakmayın, geceden için ilacı sabahlarıda kayısı yiyin akşamdan suya koyun sabah aç karnına yiyin, ben öyle faydasını gördüm
eko1618 Hapymoom böyle yapıyordum zaten uyumadan içiyordum ve her sabah aç karnına kayısı su kullanıyordum ama bende etkili olmadı 🤷🏼♀️
snm1- Hapymoom öncesinde de oluyordu bende kabızlık 3 lt su içiyorum kayısı da yiyorum ama cok etkisi olmuyo 😒
snm1- Aylinsemih eczacı aç karnına günde 1 kere al dedi o zaman gece yatarken alayım ama içinde de yemeklerden önce alınız yazıyo 😒
Mavimsiii snm1- gecmıs olsun canım benım doktorum demır ılacıyla bırlıkte magnezyum verdı kabız olmıyım diye hem gebelikte magnezyum onemlı o yüzden ıyı gelıyor
Aylinsemih snm1- bende eczanede çalışıyorum aç almak daha doğru ama 1 saat önce ve sonrasi çay kahve kafein almayın yeterli
Meftunn snm1- benimde doktorum öyle dedi ilacın üstünde de doktorumun dediği gibi yazıyordu mide yanması ve batması oldu sonradan doktorum tok içmemi söyledi bende demir ve vitamini kahvaltıdan sonra 1 saat arayla içiyorum öyle ağrılarım gitti canım
Bibebisgordumsanki snm1- tabi doktordan doktora değişiyor benimki damardan diyince benim içim rahatlamıştı gerek kalmadı şükür ama arkadaşların dediği gibi gece yatmadan dene belki o şekilde daha rahat olursun ben unutmamak için basucuma koyuyorum yataga girerken içiyorum hemen. Birde yatmadan üç dört kayısı yanında da ceviz yiyince kabızlığı rahatlatıyor almadı onu dene canım. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Aylinsemih Rumeysa10 hayır tüketmiyoruz doktorumuz önermiyor ama sabahları kahvaltı da 2 bardak çaya izin verdi ben bazen içiyorum
Mervece06 snm1- benide ishal yaptı dmeir ilacı ama öyle abartılacak bi şey değil herkes de farklı tepki yapıyor doktorunuza danışın bence
pol34 Ay allahım Demir ilacı kadar kötü bir ilaç kullanmadım hem mide bulantısı hem kabızlık yaptı 3 gün aç karna ılık suya kuru kayısı atıp yedim anca tuvalete çıkabildim
Eylul58 snm1- Ilk basladigimda demir ilacins kabizlik yapmisti sonrasinda magnezyum ilaci da yazmisti doktor o sayede normale dondu benim
snm1- Eylul58 bana verme magnezyum. Osmolak diye surup vermsdi baslarda cok da kullanma dedi ama oda ile yaramamsdj