Esra_80_ Aysegulyksl ben pek çekmedim Çok şükür 🙏🏻 😍Bazen hamile olduğumu bilmiyordum 😂😂 çektirmedi Kızım bana şükür inşallah da böyle gider 14+3 oldum 🙏🏻😍 1 Temmuz gözüküyor
minikturta Aysegulyksl 11+5 den herkesciklere selam ediyor teyzelerimizi bisürü öpüyoruz 😍 1 buçuk hafta öncesine kadar istiğfar etmekten midemiz sökülmüşken, şükür bi kaç gündür sadeceaz bi bulantiyla atlatıyoruz inşallah buda geçer 💫💫
Tarcinimo Esra_80_ ben de 14+4’üm 29 Haziran gözüküyo neden acaba🙈 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏🏻
Tazegebe1 Esra_80_ bende 14+2 yim nasıl hesaplıyoruz acaba tahmini ben haziran zannediyodum bi de erkek benim temmuzu bulır kesin
mom27 Kızlar cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz cokk merak ediyorum 18 Ocak da randevumuz var 16 haftalık oluyoruz ama yine de insan bekleyemiyo ☺️ https://imgyukle.com/i/asqjC6 👶🏻
Duygus97 Aysegulyksl mide bulantısı benim peşimi bırakmayacak 😂 onun harici hamile olduğumun farkında değilim çok şükür başka belirti yok 🤷♀️ 12+4 haftalık hamileyim 🌼
Senemunlu Aysegulyksl 11+1 im hayattan sogutttu beni velet 🤦♀️ cok mide bulantm var prilam dr kullaniyorm ise yaramiyor . 2. Gebeligim ilki bu kadar degildi ama bu gumbur gümbür geliyor
EsmamM18 Senemunlu benim de 2.gebeliğim prilam bana da fayda etmedi. 1.cisi çok rahattı. Bu 2.ciler hep mi böyle 🙈
Seymamuge Bulantım akşam 6 da başlıyor her akşam 😅 koku hassasiyetim var ama eşim mutfakta yemek yapıyor ve koku bana geliyorsa çok kötü oluyorum kendim yaparken pek sorun yaşamıyorum
Aysegulyksl Bende çok kötü oluyorum yemek yiyemiyorum mide bulantım devam ediyor cinsiyet belli değil hala 12 haftalık öğrenen var mı
Esra_80_ masallarin 14 haftalık iken zaten tahminleri veriyorlar yooo öyle bişey yapmadım doktorum %90 kız dedi 😍🙏🏻
EsmamM18 Aysegulyksl 11+6 yavaş yavaş bulantılarım geçiyor ama o ağzımda ki tat geçmek bilmedi. Dayanıyoruz. Sonun da güzel mutluluk var
Tazegebe1 EsmamM18 ağızdaki acı tat genelde doğuma kadar sürüyomuş benim öyle ne yesem 2 dk sonra ağzım zehir yemişim gibi😢
idiloska 14+1 2.trimester oldum çok şükür bugün tam 99 günlük yarın 100 olucak :) prilama devam, sırt ve kaburga ağrısı başladı.
medineninannesi Aysegulyksl Tam gaz devam ediyor mutfaga hic giremiyorum herşeyden tiksindim 13 haftalık oldum bugün
Haticeyuce31 Aysegulyksl bende 13+5 im oğlumda hic anlamamıştım hamileligimi taki 6 7 aya gobegim çıkana kadar bide gobegim gec çıkmıştı bu biraz oglene kadar bulantı hissi veriyorsu o kdr son 10 gundur yok hamd olsun oda arada bel ağrısı ani harekette anlık acı falan o kdr onlar norml zaten su anlık gayet güzel gidiyor bide bunda simdiden gobisim çıktı valla bu erkenci baya 😁