Esra_80_ https://imgyukle.com/i/aBqVKY Benim bebeğime neden bu fotoğrafa ikiz mi diye soruyorlar 🤷♀️Bilginiz varmı acaba 🤗
babyberry Esra_80_ canım bebeğin burda kaç haftalık maşallah uslu uslu yatıyor😄🧿 8 haftalıkken aldığım usg görüntüsüne çok benziyor ne güzel paylaşmışsın ben daha kaynanama söylemedim😂
Baby06 Esra_80_ evet ikiz olabilir fakat bana da ikiz dediler kesenin 1 tanesi boştu benim iç kanamam varmış biz ikiz zannettik meğersem iç kanamaymış o… ama seninki ikiz gibi kese içi dolu gibi
Esra_80_ 058elf ben de dedim hatta kafası orası diğeri galiba göbek dedim bu seferde 😂😂Ayrımı diyorlar 😂😂😂
Esra_80_ babyberry tam 14 Haftalık 😍🙏🏻Canım %90 kız dedi doktor bende cinsiyet belli olunca paylaştım😂ama elimde sadece o patik vardı😂
058elf Esra_80_ aynen bende öyle gördüm baş tarafı sağda hatta soldaki gövde kısmı ikiz gibi hiç düşünmedim ultrasonda boynu çıkmamış olabilir 😂
babyberry Esra_80_ aaa tabi 14 hafta normal artık paylaşılması ben daha 9.haftamdayım. Merak etsin millet boşver söyleme sarı hem kız hem erkeğe uyumlu😂
Esra_80_ babyberry Ahaha 😂Aynen öyle yapıyorum bende sen de zamanla paylaşmak istersin ama heyecandan😂
babyberry Esra_80_ ah kuzum kimseye yaşatmasın allah benim bir kaybım var o yüzden o kadar temkinliyim ki diyorum ya kimseyle paylaşmadım daha ama haykırasım var böyle herkese alnıma yazasım var o kadar istiyorum paylaşmayı 😂