• Sağlık
  • İdrar enfeksiyon şu yaşayanlar

Benimde 19. Haftada çıktı antibiyotik verdi.22.hafta çok şiddetli sol kasik ağrısı oldu ertesi günü gittim yüksek enfeksiyon ve eritrosit yüksek çıktı hemen antibiyotik verdi 😕her gittiğimde lökosit yüksek bu son gittiğimde de çıkmadı oh dedim ertesi günü böbreklerim mahvoldu sıcak su torbası koydum çok zor gerçekten 😟

Mommmyyy aynen bide artık ütüleyip giyiyorum ben enfeksiyon çıkınca korktum bide suyu fazla içmeye çalışıyorum

NesssE benim enfeksiyondan dolayı 4. Ayda sancılarım başlamıştı kasılmam da vardı doktor korktu hatta açılmam var mı diye kontrol etmişti kötü bi ağrı ama komple karnımın her yerindeydi

Gizemceylan benim de genelde sağımda arada bi sol tarafımda hissediyorum. Hemen geçti mi sizin çok sıkıntı yaşamadınız umarım

Cikolata_kistim bu kadar kötü olduğunu düşünmemiştim bi ilaçla hemen geçer diye düşünmüştüm. Umarım siz de bidaha yaşamazsınız

NesssE iğne kullandım bi süre o şekilde geçti ama tekrar ediyo benim ki bol su içmeye çalışıyorum

NesssE aha suan o ağrı üzerimde 32 haftalık hamileyim en basından beri idrar yolu enfeksiyonum var doktorum bi ilaç verdi suya karıştırıp içtim fayda etmedi tüm iç çamaşırlarım asit ve enfeksiyondan renk değiştirdi

Dygu21 anlamadım hiç geçmedi mi üzüldüm inşallah bi an önce kurtulursunuz geçerken sabahtan beri tubalete gitmekten ağrıdan yoruldum

NesssE hemde hiç geçmedi su iç geçer dediler içtim suya limon damlat dediler denedim yani kim ne derse yaptım ama faydasız ve 26 yaşındayım ilk defa idare yolu enfeksiyonu yaşıyorum böyle pis bisey yok

Dygu21 gerçekten çok haklısınız inşallah en kısa zamanda geçer