Tzafrak Ruvus yok özel hastaneye gidiyordum,doktorumda hastaneden ayrılıp klinik açtı ,şimdi oradayım ama anlaşmalı özel hastanede doğum yapacağım.
Ruvus Tzafrak Bende merak ediyorum acaba devlet hastanesinde kaç haftalıkken yatış veriliyo o yüzden sordumm☺☺
tbmn Ruvus Ayyyyy gelsin artık sizde bebek de çatlamıştır Allah yardımcınız olsun sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻🥰
balyanakoglum tbmn topun üstündeyim deliricem sancı gelmiyor suniye kalıp sezeryan olmaktan korkuyorum. Allah aşkına doğumu başlatan bişeyler biliyorsanız söyleyin ya 😭
Nur1903 balyanakoglum bu sancılar nasıl kendiliğinden gelecek net bir çözümü olsa herkes kendisinde uygulayacak zaten ama bir çözümü yok ne yazık ki 🤷🏼♀️ Bende 39. Haftalık oluyorum hala belirtim yok açıklığım yok kanala inme durumu yok plates yapıyorum topta zıplıyorum yüz kez squat yapıyorum adaçayı içiyorum ama yok yok 🤷🏼♀️
imren91 balyanakoglum Salı oluyoruz da canım artık bekleyecek sabrım kalmadı, bir gün daha beklemeyelim dedik😅
balyanakoglum Nur1903 canım senin daha 1 haftan var çok iyi değerlendir bence. Benim pazartesi 40 doluyor yolun sonu yani 😒
balyanakoglum imren91 açıklığın sancın var mı. Benim de pazartesi başlatmak istiyor ama suni alıp sezeryana döner diye korkuyorum o yüzden beklemek istiyorum 3 4 gün daha
Nur1903 balyanakoglum zaten doktoruma 39+2 de gideceğim benim çatı ön kemiğim basık ve 37. Haftada bebek 3300 dü o yüzden kilosundan endişe ediyorum normal doğuma engel olur mu çatı kemiğime göre diye🤷🏼♀️
Rzgrn Bende 39+1 oldum ama hala gelmek istemiyor kızım pzartesiye kadar doğmazsa görüşelim dedi doktorum sizce bekler mi 41 i ben beklemek istemiyorum 🥺
tbmn Rzgrn Sık sık kontrole gidin bari insan korkuyor çok beklemek de istemiyor 40 tamamlayalım bakalım gelecek mi gelmezse artık yapcak bişey yok 🙈😀 benim de 39+3 oldu bugün de bitti sayılır 39+4 olduk 🙈🙈😀
mmek_2014 İlk hamileligimde 41+2ye kadar bekledik hiçbir belirti olmayınca doktorum suni sancıyla dogumu başlatmaya karar verdi. 8 saat suni sancı aldım ama yine hiçbir ilerleme olmadı. Sonunda sezaryana alındım
Rzgrn tbmn ay insallah bekletmezler daha fazla ya 41 i bekleyelim dese yıldım diyesim gelecek artık 😅
tbmn Rzgrn hahahahah katılıyorum bende pazartesi gideceğim bakalım bana ne diyecek 😄 insan bir süreden sonra göbeğinin ağırlığından çok zorlanıyor ya resmen gece sabahlar olmuyor 🙈😄