Haticeyuce31 tbmn ben oğlumda 40+0olmustum tik yoktu kuzum doktor 5 gün daha duralım sonra suni denicez oda olmassq en son seseryan zaten bu ikisinden baska seçenek yok dedi 2 gün bekledik 40+2de sabah nstde biseu çıkmadı öğlenden sonra belden gelen ağrılarım oldu kendinden ama agri degil pardon uyusma sonra bacaklara vurdu wralwri düzenli idi ben sanciya dönecek sanirim dedim aksam 9 da hastaneye gittim bide suni taktılar 11 de sancim başladı yavs yavas artarak 4 e 5 kala yavrimu kucağıma aldım kuzum
svmm tbmn sağlıkla gelsin inşallah zamanını bekliyor 36+6 da rutin nst ye girdim sancılarım çıktı ama bel ağrımdan başka birşey hissetmiyodum sancılar çok çıkınca ve yüksek olunca çatı da uygun olmayınca sezaryenle aldılar oğlumu çok şükür bir sıkıntı yok ben 40 lara gelirim diyodum ama erkenci davrandı oğlum 😊😊
tbmn Tzafrak Çok korkuyorum 🙊 doğumum şimdilik normal görünüyor ama suni sancıdan çok korkuyorum acı verdiğini normal sancılardan biraz daha can acıttığını söylüyorlar ama bilmiyorum ilk doğumum olcak ne yaşayacağım nasıl olcak hiç bir bilgim yok 😀
tbmn Haticeyuce31 İnsan endişeleniyor kendiliğinden gelmesini istiyorum diğerleri biraz can acıtıyormuş araştırdım sizin de çok canınız acıdı mı inşallah günümü tamamamlayana kadar sancım kendiliğinden gelir de öyle şeyler yaşamak zorunda kalmam umarım
Tzafrak tbmn benimde öyle doktorum 41e kadar beklicez olmadı suni vericez dedi🥺 benim de ilk doğumum ,doğurmak istiyorum artık,çok ağırlık hissetmeye başladım.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
tbmn Tzafrak Bende seninle aynı durumdayım zorlanıyorum artık hareket etmekte doğurmak istiyorum 😀 Aminn inşallah Allah tüm hamile annelere doğum yapacaklara yardım etsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde 🤲🏻
tbmn Sibelglgakn Gelecek gibi değiller ya hiç tık yok ne sancı ne su 😀 inşallah kendiliğinden gelirler müdahale gerektirmez 🤲🏻
tbmn svmm Sizin bebişiniz erken gelmiş bizim kız 39+3 oldu tık yok ya normal doğum yapmak istiyorum sezeryan doğumdan sonra bebeğe bakarken zorluk oluyor o yüzden istemiyorum inşallah müdahale gerektirmeden gelir kızım 😊🤲🏻 Allah bebeğinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde büyütmeyi nasip etsin 🥰
Nur1903 38+6 doğuma son 8 gün kaldı ama hiçbir şekilde ne sancım ne açılmam ne belirtim var sanki doğuramayacağım gibi bir hissim var 🥺🥺😒😒😢😢😢 salı günü doktora gideceğim ne diyecek merak ediyorum ama sanırım suni sancı almak zorunda kalacağım 37+5 te kilosu 3300 dü 41. Haftaya kadar beklersem çok kilo alır çatı kemiğimde hafif basıklık var şaşırdım kadın stresten uyuyamıyorum artık 🥺
tbmn Nur1903 Sizin de az kalmış Allah yardımcımız olsun ya bende korkuyorum bebeğimin kilosu benim de 3.340 gram falan en son öyleydi bekleye bekleye büyüyecek içerde 😀 inşallah kendiliğinden gelirler müdahale gerektirmeden sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 🥰
imren91 tbmn 39+4üz biz de. Gelen giden yok😅pazartesi suni ile yatış yapacağız. Bekleyip de riske de atmak istemiyorum Ya. Her gün nasıl acaba içimde diye düşünmekten uykusuz kalıyorum.
tbmn imren91 Allah yardımcınız olsun ya inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🤲🏻 Bende öyle acaba içimde nasıl duruyor diye sürekli düşünüp duruyorum ben zorlanıyorum oda içerde zorlanıyordur yavrum kıyamam ya 🙂 İnşallah bir avazda kurtulursunuz 🤲🏻 İnsan korkuyor fazla bekletmek istemiyor
Ozgedemirel Bizde 39+3 olduk ama tık yok daha bakalım doktorumuz keyfine düşkün diyor, bakalım bizi neler bekliyor Allah hepimizin yardımcısı olsun hanımlar 🌸🌸
tbmn Ruvus Ayyyyy gelsin artık sizde bebek de çatlamıştır Allah yardımcınız olsun sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻🥰
Tzafrak Ruvus yok özel hastaneye gidiyordum,doktorumda hastaneden ayrılıp klinik açtı ,şimdi oradayım ama anlaşmalı özel hastanede doğum yapacağım.