yetis_hanife_67 Bebegime kilo nasıl aldırabilirim 1 hafta geriden geliyomuş 33+5 2190 gram doğuma kadar nasıl kilo aldırabilirim yardım!!😔😔😔🤕🤕🥴
Melike0642 yetis_hanife_67 Muz ceviz badem fındık kaşar peynir bunları bol bol tüket canım bunların kilo aldırdigini duymuştum 😊
Aysenur05 yetis_hanife_67 bebeğinizin haftasına göre kilosu iyi bnce daha zamanınız da var ama süt yoğurt ceviz muz yiyebilirsnz 34. Haftalarda başlıyormş kilo alımı zaten
Heyecandorukta yetis_hanife_67 Normal değilmiymiş bu kilo bebekler için, bulunduğunuz haftaya göre yani 1900-2200 arası zaten 33-34. Haftalarda olması gereken, yani ben öyle biliyorum 🤔
Heyecandorukta yetis_hanife_67 Bu arada bende 34. Haftaya girdim bugün, haftaya cuma kontrolümüz var, en son 1 ay önce bebek kilosu 1500 gr dı. Bakalım şimdi ne durumda, bende merak ediyorum 🙃🐣 Tahmini doğum tarihiniz kaç? Bizim 14 şubat
yetis_hanife_67 Heyecandorukta bende öyle biliyordum ama doktor geriden dedi saglıklı olması tek dileğim inşallah saglıklı bi şekilde kucagıma alırım rabbim tüm bebek isteyrnlere hamile kalmayı hamilr olanlara saglıkla bebeklerini kucaklarına almayı tüm yeni doğmuş bebeklerede saglıklı uzun ömürler nasip etsin🤲🤲🤲🤲
yetis_hanife_67 Heyecandorukta son adet tarihine göre 4 şubat ama 1 hafta geriden takip ettiği için yani en son doktorlar oyle dedi 11 subat olarak gözüküyor
Bilge_anne27 yetis_hanife_67 bebeğinizin kilosu normal bence bende 33+4 te gitmiştim 2150 idi kiloso doktor normal dedi sende sıkıntı yapma kendine zaten bundan sonra alıyormuş kilo hem sen hem bebekte ani kilo artışı oluyo
haziranin25i yetis_hanife_67 35+1 de gittiğimde doktorum bebeğin kilosu 2 hafta geride dedi 2105 çıktı daha dün bu programda 35 haftada 2200-2700 kg arası olur yazıyordu. Bu pazartesi günü tekrar kontrolümuz var
yetis_hanife_67 haziranin25i haziranin25i bende programdan baktım normal dio ama doktor da geri dedi kafam karışt🤕
Akgl06 yetis_hanife_67 kesinlikle pekmez geceleri uyumadan önce yarım çay bardağı pekmeze 4-5 damla limon sıkıp için farkı görecek doktorunuz tabi bunun yanında ekstra muz pekmez-tahin süt kefir ceviz fındık peynir bunlarıda alırsanız daha iyi kilosunu toplamış olursunuz
haziranin25i yetis_hanife_67 kilo harici sağlığı yerinde 🤗 annem 2500 doğmuş ben 2850 doğmuşum belki de genetiktir 🤷🏻♀️ sizinde sağlığı yerindeyse gelişimi tam zamanında gidiyorsa 300 gram eksik doğsun 🌺
Erenannesi Geriden mi ? Yanlışlık olmasın benim 35 haftada 2.400 dü gayet normal dedi sizin ki gayet iyi bence