MerveKaya38 Kkubraaa aynıyız canım benimde arada oluyor bebek büyüdüğü içinmiş Dr sordum kasık karın ağrısı olur korkma dedi kanama olmadığı sürece .
MerveKaya38 Ydgrshn adet günün geldiyse adet sancısı gibi ağrı olabiliyormus canım benimde adet günüm geldiğinde kasik ve karnım belim çok ağrıyordu kanama olmadığı sürece Dr korkma demişti . Siz yinede Dr danışın
haziranin25i Yagmur_mom kızımla 35+6 dayız 🤰🏻💜🌺 Gayet eğlenceli geçsede doğum zamanı gelmiyor gibi 🙄🤗 sizler nasılsınız?
Ozge1708 22+1 olduk bizde kızımla. Öyle çok bi sıkıntımız yok. Ama heves etmemize rağmen göbüş çıkmadı daha hiç.
tashilal59 36+1 🤩 ikinci oglum olucak Rabbim sag saglim saglıcakla kucagımıza almamızı nasip eder insallah bütün hamilelere 🥰💞🤲
Gamzeakd Kkubraaa ben de 11+3 benim de dün kasığımın sağ tarafında bi ara ara ağrı vardı bende korktum 🙈 ama öyle çok değil . Ne yapcaz ya herşeyden korkucaz mı biz böyle 😢
Beyazmelekkk Yagmur_mom 14+6 yim. Bulantım kalmadı tiksinmede geçti. Şuanda hicbirsey hissetmiyorum . Bebek iyi mi diye korkuyorum bazen . Normale dönünce . Cinsiyeti öğrenemedim henüz
Kimkibu 26Merve bugun yine kız dedi ama detaylıyı bekleyelim yinede alısveris yapma dedi ama artık kız eminiz yani 🥰