Kaderkorkmaz Nesli-12 doktorum pınar çakmak ve memnunum.. zorunlu sezeryan 2500 demişlerdi. Normal 1900 isteğe bağlı sezeryan 4 bin. İşte fazla geldiği için kararsız kaldım. Pınar çakmak da teyzem gitmişti ikiz çocukta. O bana önermişti. Ama zaten gidersen görürsün herkes o doktoru tercih ediyor..
Nesli-12 Kaderkorkmaz peki size şöyle bişey dediler mi mesai dışında gelirseniz şu kadar ek ücret daha ödersiniz diye
Avakado-34 Kaderkorkmaz Bi de o fiyatlara şimdi yılbaşı zammı eklenmiş. Halbu ki 2-3 ay önce bir zam yapmışlardı zaten 😒
Mom046 edanurgurdal profilime girin yukarı sağ üç nokta var mesaj atın diyor ordan bana yazar mısınız
Kaderkorkmaz Nesli-12 valla muayene en son 130 muydu neydi temiz hastane. Hiç devlete gitmedim ben şuan 35.haftamdayim. kararsız kaldım. Karar vermem lazım acilen
Umay6060 edanurgurdal birşey sormak istiyorum size. Bende İlhan varanka gidiyorum detaylı ultrâson için Ümraniye’den ya da Zeynep kamilden nasıl randevu aldınız. Ben baktığım zaman perinatoloji bölümüne kayıt açtırmak gerekiyor diyor sanırım
edanurgurdal Umay6060 mhrs den almaya çalışıyorsanız ordan maalesef olmuyor 182 den randevu aldım. Bana hep 16.00 da arayın dediler öyle yapa yapa kolayca randevu buldum😇
edanurgurdal Umay6060Rica ederim evet arayın sorun olmaz diye düşünüyorum🥰 bi sorun olursa tekrar yazarsiniz😇
Esssgi Hastanenin temizliği ve odaları birçok devlet hastanesinden daha özenli ve düzenli. Doktorları ilgili, bilgi ve becerilerine güveniyorum. Yoğunluklarından ve çalışma saatlerinden dolayı bazen güler yüz gösterememeleri anlayışla karşılanabilir
Nesli-12 Kaderkorkmaz ya bazı hastaneler mesela 2500 normal doğum ücreti diyolar ama mesai dışında gelirseniz ek ücret var diyolar onu sormuştum
edanurgurdal minikkmelek şuan her hafta gittiğim için farklı doktorlar denk geliyor hep bi hafta başka bi hafta başka oluyor
Sehererbay Ben de ilhan varankta tavsiyeyle gülhan güneş elçi ye gittim takiplerimde.çok ilgili bir doktor ,bir sorunla karşılaşmadım.annemin de ameliyatını yaptı o da çok şükür sorunsuz geçti.tek sorun ona randevu bulmak çok zor.