Sahika8989 Aranizda yakin olan yada ayni tarihte olan varmi? 🤗 varsa ne gibi sikayetleriniz var? Benim levis kemiklerim agriyor bacaklarim kasiniyor 😑😡
Selimegzoglu Sahika8989 bizim 44 gün kaldı ♥️ Çok şükür bi problemimiz yok gazım sancım uyuyoruzda inşallah böyle devam eder karnıma her akşam uyumadan zeytinyağ sürüyorum belki ondan gazım olmuyor
Nrcnnnnn Sahika8989 yok ilk gebeliğim zayıf olduğum için bebeğin tüm hareketlerini şiddetli bir şekilde hissediyorum 🥳🤦🏻♀️Çok şükür binlerce kez
Sahika8989 Bibliophilia-1991 ayyyyyy bende ayniyimmm inan bana allah seni inandirsin oturup kalkarken ayriliyor doktora gidip soyledinizmi hic 😑
Bibliophilia-1991 Sahika8989 evet söyledim olacak dedi ona yapacak bişey yok bebek baskı yapıyor kasların gevşiyor dedi
Sahika8989 Bibliophilia-1991 bende saniyorum sezeryan dikislerim aciyor megersem bundanmismi 🤗 korktum acikcasi
Arden73 Son 12 günümüz 🤰🏻💙 rahim ağrısı ,mide yanması , nefes darlığı be ellerde uyuşma dışında iyim 😫
Sahika8989 Arden73 benimde sabah kalktigim oarmaklarimin bir kismi beyaz oluyor sogukta donmus ve cok uyusuk oluyor acaba diyrm uzerinemi yatyrm sizde oyle soyleyince sevindimm ay bide horlamaya basladim 😂😂
Sahika8989 Sec ben oglumda cok yasadim yarabbi heray istifra ediyodum inan bana hic gecmedi ben bunlarla idare ediyordum. Kizim da cok olmuyor insallah hic de olmaz
Bibliophilia-1991 Sahika8989 onla alakası yok bence de çünkü benim ilk gebeliğim nerem ağrısa hemen soruyorum 😂