Gizem2764 Ben bekarlığımdan beri pamuklu bez kullanıyorum akıntı hep var zaten çok rahat oluyor iç çamaşırı değiştirmektense bez daha iyi pamuklu bezler
Myssr TugceBurakk akinti icin ped kullaniyorm ama hazir oedler degio yikanabilir pamul ve bambu gunluk pedler
Sumsumm TugceBurakk canim.hava gecirmiyorlar onlar pamuklu ic camasirini giyin sadece derim. Benimde berbat akintim falan var gunde uc dort kez degisiyorum.ve hergun pijama vs degisiyorum ama gunluk ped asla kullanmayi dusunmuyorum
Kbrazs TugceBurakk ben yıllardır kullanıyorum gunlük ped kullanmasam duramam rahat edemiyorum.suan gunde nerdeyse elli kere lavaboya gidiyorum 34 haftaligim her gittigimde camasir degistirmek buyuk sorun olurdu ki cok sukur bi problemim yok ne enfeksiyon ne bisey mutlaka her tuvalette taharetimi alir kurulanir pedimi takarim bu ikinci hamileligim bi sıkinti yasamadim bu zaman kadar.kesinlikle ıslak bırakmayin kendinizi kurulanin mutlaka ıslaklik mantara enfeksiyona davetiye cıkarir cunkü.
heyymomm Ftmm peçete neden kullanma dedi öğrenebilir miyim? ben hep peçete kullanıyorum da çok merak ettim şu an akıntım çok sık olduğu için başka bir şey yetiştiremiyorum çünkü
Ftmm heyymomm peceteyı hijyenik bulmuyormus bu de ıslanınca tortulanıyor daha cok enfeksiyon kaparsın
Dilan9280 Merhaba! Bende 11 haftalık gebeyim ve benimde akıntılarım var afedersiniz kokuda yapıyor o koku burnuma gelince mide bulantısı yapıyor günlük ped kullanmıyorum zararlıymış sanırımm bunun için ne gerekir fikri olan varmıdır acaba ?
Ayseguldt Dilan9280 yüzde yüz pamukdan olan günlük pedler kullanılabilir her tuvalete gittiğinde değiştirsen bi zararı olmaz bence hatta daha iyi yoksa külot değişmekten giycek külot kalmıyo
Ayssmom TugceBurakk ben kullanıyorum mecbur çok fazla akıntım oluyo enfeksiyonumda var bide sarı sarı akıntı geliyor ve deli gibi kaşındırıyor
Ozlmchngr TugceBurakk kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmem ben progestan fitil kullandığım için çamaşırıma bulaşıyor diye başlarda tercih etmiştim ama idrar yolu enfeksiyonu çok sık tekrarladı bunun sebeplerinden biri de günlük ped kullanımıymis bu yüzden bıraktım normal kendi hazırladığım pedlerle idare ettim ve gerçekten idrar yolu enfeksiyonunda buna bağlı geçtiğini düşünüyorum
Ayseguldt TugceBurakk ben günlük ped kullanıyorum yoksa iç çamasırı değiştirmekden yıldım her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum zaten saatte bir gidiyorum max 2 saat 😂
Dilan9280 Ayseguldt günlük ped iyi değil dediler bana geçen doktoruma gittim idrar tahlili istedi benden sağlık ocağında yaptırdım salı günü sonucumu aldım enfeksiyon kapmışsın dedi nasıl enfeksiyon kapılıyor onuda anlamış değilim akıntı beni kötü yapıyor biraz
Sumc Mantar şuphesiyle 2 gün önce doktora başvurdum, ebe asla ped ve mendil kullanma daha çok arttırıyor dedi. Ütülü iç çamaşırı giyiyorum sık değiştiriyorum şikayetim çok çabuk azaldı.
Mehtpsahn_53300 TugceBurakk günlük pedleri normaldede tavsiye etmiyorlar ki deli gibi günlük ped kullanan bi insanım normalde ama gebelikte bıraktım çok akıntm oluyor benimde ama böyle eski usül pamuklu Bezler kestm kendime sürekli değiştiriyorum daha iyi oluyor yoksa günlük 8-10 tane hatta daha fazla çamaşırı değiştirmek zorunda kalcam nerden bulayım o kdr çamaşırı baş edemem yani böylesi daha iyi
TugceBurakk Mehtpsahn_53300 @Myssr arkadaşımızın dediği pedlere baktım çok mantıklı geldi sizde bir bakın isterseniz
Esra-dmr TugceBurakk ben hamilelikten önce de sonra da kullandım kullanıyorum. Sık değiştiriyorum öyle enfeksiyon sorunum falan da olmadı çok şükür