TugceBurakk Arkadaşlar benm biraz akıntım var rahatsız oluyorum kokulu fln değil ama temiz kalmadığımı düşünüyorum günlük ped kullansam diye düşündüm artısı veya eksisi varmı kullanan var mı aranızda
Aysenur96 TugceBurakk kac haftalıksın aynı sorun bende de var biraz idrar da kaçırıyorum damla damla 30. Haftamdayım
Ftmm TugceBurakk canım benim doktorum oecete veya gunluk ped kullanma dedi benim de akıntı vardı. Atlet bezı kullan dedı
Burciin19 TugceBurakk mantar yada enfeksiyon yapabiliyor. Benımde oluyor akıntım sürekli iç çamaşır değiştiriyorum günde en az yedi sekiz kere
mercimeginanne TugceBurakk bn 23. Haftamdan beri kullanıyorum artık baş edemedim iç çamaşırı değiştirmekten. Her wc ye girmemde değiştiriyorum
TugceBurakk Aysenur96 benim daha çok yeni 🤭 ikinci gebeliğim ilki hüsranla bitti 5 aylık erken doğumla %90 enfeksiyon kaynaklı demişlerdi oyuzden biraz daha dikkatli olmak istiyorum korkuyorum şuan herşeyden
heyymomm Ftmm peçete neden kullanma dedi öğrenebilir miyim? ben hep peçete kullanıyorum da çok merak ettim şu an akıntım çok sık olduğu için başka bir şey yetiştiremiyorum çünkü
Asya1209 30haftamdayim canim.kullaniyorum ben.akintim çok oluyor.rahat edemiyorum kullanmadan.sık sık değiştir .temiz tut .sıkıntı olmaz
Ays0 Normalde dahi günlük ped doktorlar tarafından tavsiye edilmez. Sık sık çamaşır değiştirin bence idare etmeye çalışın. Enfeksiyon, mantar vs oluşumuna zemin hazırlıyor olabilirsiniz zaten bu süreçte daha hassasız
TugceBurakk Ozaman çamaşor değiştirmek daha mantıklı sanırım yada pamuk bezler temin edip eski usul mü yapsam🙄
dumansule TugceBurakk 6. ayımdan beri akıntım var günlük çamaşır değiştiriyorum. bu hafta şehir dışı için günlük ped kullandım hemen enfeksiyon oldu keşke kullanmasaydım geri bıraktım. çamaşır değiştiriyorum yine.
Ayse555 TugceBurakk ben gebelıgimin basından berı kullanıyorum zaten normalde de kullanıyordum valla bi sorunum yok gayet temız ve rahat oluyo en azından iç çamasırım temız kalıyo ve saatlik degısstırıyprum
Sevgiinur TugceBurakk günlük ped bende kullanıyorum çok rahat oluyor . Ama her tuvalete girdiğiniz zaman kurulanmanızı söylüyorlar enfeksiyon olmasın diye . Yani ben genelde 2 günde 1 duş alırım her gün yatmadan önce de kendimi yıkarım saçımı ıslatmadan hem kendimi daha temiz ve rahat hissediyorum hem eşimin rahatsız olmasından endişeleniyorum
TugceBurakk Sevgiinur tabikide kurulanıyorum ama sorasında sanki ıslaklık oluo yine gidip değiştiriom