Mel05 Sim25 daha cinsiyeti belli deyil ama oglan olursa 2 isinli olcak isminin biri eftal ikincide esim muhammet diyor. Kizda gene iki isim olur herhalde tam karar veremedik ama serra nur olabilir bakalim kismet
Dryalp Mercimek26 bende buğlem koymak istiyorum başka yerde de farklı diyorlar ama göbek ismi de koyacağım Hafsa diye 😊
Denizkubra Sim25 kizim oldu 9 gunlguz su an ismi deniz bir cocgm dha olursa dünya koycz ins erkek kiz frktmz 🙋🏻♀️❤🍭
Volkez İlk çocuğumun adı Cengiz şimdi 5 aylık hamileyim 2.bebeğim de erkek önerebileceğiniz isim var mı acaba bana da😉
Rabiskooo Esoikra3 Hüseyin Hamza ikinciye Yağız Yahya hem uyumlu hemde ismi söylemesi çok hoş geldi düşünürseniz 🙂
SineMina Sln_rzgar beninkide kuzey efe hic yerinde duramiyo sizinkide oylemi isimden diyolar cok hareketli olnasi 😃
uraluygar Sim25 suan bi oglum var ismi Ural Altay. hamileyim eger oglum olursa Uygar Ata kizim olursa Piraye Umay olacak
Elifk Oğlum kerim :) simdi hamileyim ama vinsiyeti belli değil :) kızım olırsa ipek yada inci olsun istiyorum :)
Lavinya8955 Oğlum olacak ismi Metehan olacak inşallah. Kızımız olsaydı Asya ya da Almila düşünüyorduk.
zhr38brhn esengl_ babamın ismi eşimle onaylıyoruz o yüzden kimseyi alakadar etmez canım 😅 ben biraz katı insanlardanım neden bu isim diye kimse karşıma geçip soramaz 😊