Szsz kumsal ömür Asel Mira Alya dünya hayat Ayça tuğana Almira bal kız masal öykü Açelya Sanırım erkek olcak poyraz efe
Kubraulupnr Ulkuatly rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bizde Asya düşünüyoruz😊 Ama bi isim daha var Öykü ikisi arasında kaldık
Fatmazehraltan Sim25 Kızımız olursa ırmak, oğlumuz olursa emir koymayı düşünüyoruz. Daha cinsiyetimiz belli değil 🤭
Ebru190 Sim25 kızımın ismi mira, suan hamileyim belli degıl cinsiyeti ama erkek olursa kuzey düşünüyoruz
ilknuryakiskan Berrins ben bekarlığımdan beri hep kızım olacak gibi hissediyordum erkeğe ihtimal dahi vermiyordum 😊 erkek olacağını görünce şoka girmiştim 😇
Berrins Berrins ilknuryakiskan 😂 güçlü önsezilerimiz var desene 😉 yakında kontrolüm var orda netlesicek bakalim benim de 🙂
Dilniy Kızımız olur ise Rana veya Ela , oğlumuz olur ise Yusuf veya yiğit eşimle benim ortak noktaya varamadığımız isimlerimiz bakalım hangisi nasip olacak 😇🥰
esengl_ Elif_9 bizde eşimle çok beğeniyoruz eşim istedi özellikle ama özellikle beni m tarafım o nasıl isim diyor ne varsa isminde üzülüyorum bende