BabyYoda Canım bir cennet kuşu annesi olarak yazıyorum sana… Güzeller güzeli meleğimi 32. Haftamda kaybettim. 24 Ağustosta dünyam başıma yıkıldı. Rabbim böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın. Bizlerede tekrar yaşatmasın. Çok zor bilirim canım seni en iyi anlayan biri benim. Sen sakın Rabbimden ümidini kesme olur mu? Rabbim elbet bu acının mükâfatını en güzel şekilde verecek. Şuan elhamdülillah Rabbime kızıma bir kardeş geliyor Rabbim tekrardan emanet nasip etti. Evlat hasretini çok çok ağır yaşadım bende. Ama Rabbim çok aratmadı elhamdülillah tekrardan bu güzel duyguyu nasip etti. He tabiki kızımın yerini tutmuyor 10 çocuğum olsun yine tutmayacak. Bu acı ölene dek bizimle. Evlatlarımız bize derin yaralar bıraktı ama elbet bir gün kavuşacağız ve asla ayrılmayacağız… Bizi cennette bekliyorlar Rabbim inşallah bu dünyada bide cennetinde evlat büyütmeyi nasip eder 🙏 Dualarımda olacaksın canım benim. Rabbim tez vakitte sana tekrar bu duyguyu nasip etsin. Tez zamanda mükâfatını nasip etsin. Sabırlı ol sen yeterki elbet bizimde gönlümüzde çiçekler açacak inan🙏🤲