Canım hanımlar merhaba. Geçen sene bu zamanlar hamile olduğumu öğrenmiştim bende. 9 ay boyunca burada bir çok arkadaşla tecrübelerimizi paylaşmıştık. Bebeklerimizin isimlerini cinsiyetlerini ilk burada birbirimize söylemiştik aranızda belki hala burada olup beni hatırlayanlar bile olabilir. Oğlumla birlikte muhteşem geçen 39 haftalık beraberliğimiz onun kalbinin durması sebebiyle normal doğum yoluyla son buldu. Ekim 1 bu tarihi hiç unutmayacağım… Doktorlar genetik testlere başvurdu önce Protein S değerimde düşüklük görüldü kan sulandırıcı hapa başladık. Şimdi de genetik hastalıkları tanı merkezine sevkedildim,bakalım sonuçlarımı bekliyorum. Tabi bu sırada korunmamızı gerektirecek bir durum olmadığını da söylemişlerdi. 2 düzenli regl geçirdim doğumumun üstünden. Bu ay ise 4 gün geciktim. Pazartesi günü kan vereceğim. Şimdi diyeceksiniz ki ne uzun yazmış bu kadın :) Sizlerden bolca dua istiyorum. Rabbim evlat isteyen hiçbir ailenin kucağını boş bırakmasın. Benim yaşadığım acıyı da kimseye tattırmasın… Benim ismim Nevin lütfen dualarınızda benim de ismimi geçirin ben de Rabbim nasip ederse tekrar çıkayım bu mucizevi serüvene ve sonu mutlulukla umutla bitsin bu sefer…