Reyyhan Kizlar ilk dogumu normal yapan 2. Ye hamileler dogum korkusu var mi hisleriniz nasıl 2. Kolay olur derler inanan var mı. Dogumun nasil birsey olduğunu görmüş yaşamış olarak ne düşünüyorsunuz 😊
Busbus58 Reyyhan ilki devlette yapmıştım benim için zor ve gıcıktı tek başıma ama bu sefer özelde yapcam nasipse ondan dolayı çok korkmuyor gibiyim
Merveacar97 Reyyhan ilki devlette cok zordu dikişim coktu ama doktorum smdı ıkıncıler kolay olur belki dikişin bile olmaz diye beni sureklı rahatlatıyor pazartesi sunı sancıyla baslıycak dogumum
Duru40 Canm insan basina ne gelecegini biliyor oyizden rahatim bi korkum yok Allahin izniyle 34 +2 olduk normal olur insallah buda ilki gibi 🤲🤲
Ferdasntrk Bende ikinciye hamileyim 33 haftalığız korku demeyelim de yaşadığımız için o acıyı bi an önce yaşayıp doğurmak istiyorum hemen geçsin istiyorum yaşayacaklarımı bildiğim için biraz endişe oluyor inşallah güzel doğumlar nasip eder Rabbim hepimize sağlıcakla evlatlarımızı bağışlasın . 🌸🤰
BebislerinAnnesi İlkini devlette yapmıştım, doğuran ebe çok iyiydi, şu an nerede doğum yapacağım belli değil henüz ama sancıdan korkuyorum niye yalan söylim🤦♀️😁
Reyyhan BebislerinAnnesi evet bende bebek cikma anını flaan hic hissetmedim ama o sancılar beni cok bagirttirdi😪
Mumyy Ben de sizlere bir soru sorayım 2. De göbeğiniz daha erken belli oldu mu fark var mı ilkine göre
Reyyhan Mumyy oyle diyorlardı bende takip ettim fazla da erken cikmadi yine 20. Haftaları gectigim de belli olmaya basladi
sedaela Mumyy bence kesinlikle fark var ben ilkinde nerdeyse 7 aylık olana kadar hamile olduğum anlaşılmıyordu. Şimdi 23 haftalık ve karnım kocaman. Şimdiden ağırlaştım tabi 20 aylık da kızım var, akşama kadar onunla ilgilenmek daha yorucu oluyor
Mumyy Reyyhan şu an 12. Haftadaym dışardan bakınca belli degik ama ben kendim bakınca sanki biraz var ilkinde 5. Ayda belli olmaya başlamıştı bu daha erken olacak gibi geldi bana
Mumyy sedaela ben de kendimi kötü hissediyordum benle mi ilgiki acaba evdeyiz hareketsizlik de etkiliyor belki benim de 23 aylık oğlum var çok zor oluyor dediğiniz gibi ilkinde rahatmisiz
Aylin_dzgn İkincisi doğum daha kolay oluyor ilkinde tecrübe kazaniyorsunuz ne zaman ne yapmanız gerektiğini çok iyi biliyorsunuz ben iki oğlumda normal doğumla devlet hastanesinde doğurdum çok şükür iç dış toplam yedi dikişin vardı ve hiç yatmadim direk ayaklandim 🙂 korkmayın bayanlar dua edin Rabbim size yardım eder
Arden73 Benimde 2ci gebeliğim 38 deyim 🤦🏻♀️ İlki normal ve 7 dikişim vardı. Kendimi iyi olarak motive etmeye çalışıyorum ama korkuyorum 😖😖🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Sanırım ilk Doğumun talihsizliklerinden dolayı allah hepimizi bir avazda kurtarsın 🤲🏻