Aylindevlet59 Minnakhamis Şampuan olarak mustela Pişik önleyici krem mustela pişik kremi sudocrem bebe yağı önerilmiyor almadım onun yerine mustelanın masaj yağını aldım çok iyi yorumları vardı Bebek bezi prima premium care ıslak mendil yeni doğan için kullanmayı düşünüyorum o yüzden baby me temizleme pamuğu ve termos aldım ılık su ile temizleyeceğim ama ne olur ne olmaz diye hastane çantasına koymak için sleepy naturel ıslak mendil aldım deterjan olarakta duru granül aldım kokusu vs yok yumuşatıcı almadım ne kadar kimyasaldan uzak o kadar iyi diye düşünüyorum ☺️
_eylul09 Minnakhamis şampuan losyon u filan baby me aldım bebek bezi.ve ıslak mendil sleepy natural deterjan duru granül sabun kullanıyorum. Yumuşatıcı pek iyi değil bence .
Minnakhamis pptya01 ilk zamanlar bende alt temizleme pamuğu kullanmayı düşünüyorum sonradan ıslak mendile geçerim diye şimdiden alayım dedim ☺️
pptya01 Minnakhamis ben bi kutu almıştım ebebekten büyük ıslak mendil de uni baby almıştım sonra bi kutu daha mendil almıştım kullanması içime sindi ve zor değildi. Şuan baby turco ıslak mendil kullanıyorum
mom_ Minnakhamis Şampuan, vücut losyonu johnsons baby bed time mor olandan aldım. Pişik kremi sudocrem, bebek bezi molfix yenidoğan, ıslak mendil unibaby yenidoğan serisi, deterjan abc bebek için olanı aldım. Yumuşatıcı ve bebek yağı almadım.
Busraozel Minnakhamis bakım ürünleri mustela ben sadece deterjan kullandım dalin ve roxy sabun tozu aldım en sağlıklısı toz olanlrmış ☺️
Ozgglt_ Burciin19 evet bakalım bende aldım kullanırım baktım olmuyor değişirim diye düşünüyorum hızlarına yetişilmiyor. Senelerdir bişey olmadı olmadı bize denk geldi vallahi şans 😄
Cilek_21 Minnakhamis priması ve ıslak mendili molfix hemde su bazlı ıslak mendili Deterjan ve yumoşu dalin Şampuan seti de dalin 🤩 çünkü Bi tek bebek kokusu veren dalin
tkrj19 Minnakhamis şampuan bebek yağı filan hepsini mustela aldım bebek çantası diye içinde hepsi var çamaşır için de granül önermem ben bingo oxygen kullandım zeytinyağlı parfümsüz bebekler için onu kullanıyorum şuan memnunum bebek bezi bebeğe göre değişir ben molfix tercih ettim az aldım bakıcam duruma göre ıslak mendili çoklu aldım oda sleepynin
Mavi-7 Minnakhamis bence bu bebekten bebeğe değişiyor ya . Bir bakıyorsun bir bebeğe bepantol çok iyi geliyor .Bir bebeğe bakıyorsun hiçbir pişik kremi fayda etmiyor arko krem şifa oluyor 😂
bodurulku Minnakhamis instagramda mühendisinoğlu diye bi sayfa var ürünlerin içeriklerini inceleyip doğal olanları paylaşıyor ben hep oraya bakarak alışveriş yaptım tavsiye ederim
srpgnr Minnakhamis şampuan losyon vs mustela, deterjan green clean ve siveno bez ise prima pure protection
Gzdsrm srpgnr sivenodan memnun kaldin mi canim siparis verdim yorumlari guzeldi ama daha once kullanmadigim icin bilemedim
alenrenas1 Minnakhamis şampuan ve bebek yagını bübchen aldım Pişik kremi sudocrem aldım bebek bezi ve ıslak mendil prima pampers pure protection aldım deterjan uni baby aldım yumuşatıcı almadım 🥰
Dgnyagli Minnakhamis bebek bakım krem ve şampuanları mustela, bez ve ıslak mendil olarak sleepy aldık
srpgnr Gzdsrm evet genel olarak kimyasal içermediği için memnunum sadece diğer kimyasal deterjanlar gibi leke çıkarıcı özelliği çok iyi değil öncesinde sabunla ya da bulaşık deterjanı ile çitileyip sonrasında siveno ile yıkıyorum
Arden73 Pişik kremi kesinlikle bepanthol baby almalısın. Kızımda onu kullandım akşamdan sabaha eser kalmıyor.
Beyzan Minnakhamis bebeğe yumuşatıcı kullanılmaz hiç biri masum değil detarjan olarak. Sıvı deterjanlar çok iyi burda pek çok anne Instagramda mühendidin oğlunu takip edip ordan içeriği temiz kimyasalsiz olanı alıyor. Mesela ben green clean marka almıştım ilk gebeliğimde. Fiyatlar biraz yüksek ama indirime denk gelince Super oluyor. Eğer bütçeme uysun dersen granül sabunlar uygun fiyatlı ve mis gibi kokuyor. Bebek bezi sleepy kullandım Islak.mendil i poposuna sürmedim hep bebek temizleme pamuğu ile sildim asla pişik olmadı ama elini yüzünü de yine sleepy ıslak mendil ile sildim o da katkısız sadece su ve pamuktan Losyon vs almadım sadece şampuan ve kururss saf zeytinyağı sürdüm tenine Şampuan konusunda malesef dogalina düsemedim bir de Dalin in kokusu en en güzeli olunca hep Dalin kullandım Son olarak pişik kremi ben kullanırken desitin in içinde hiç kimyasal yoktu su ve pamukla temizleyince çok nadir pişik oldu ama ben 2 güne bir desitin sürdüm. Çok pişik olunca da hametan hametan tam pişik olunca en büyük kurtarıcı diğer kremler ise koruyucu ve önleyici