Minnakhamis Kızlar alışverişimi yavaş yavaş yapıyorum artık ilk gebeliğim olduğu için marka vs bilgim yok önerilerinizi bekliyorum ☺️ Şampuan Vücut losyonu Bebe yağı Pişik kremi Bebek bezi Islak mendil Deterjan - Yumuşatıcı
Burciin19 Minnakhamis deterjan uni baby sensitive aldım. Şampuan,vücut losyonu,pişik kremi bübchen aldım. Bez ıslak mendil sleepy natural aldım 🙃
mlsmrtgl Minnakhamis şampuan - Vücut losyonu -mustela bebe yağını doktorum tavsiye etmiyor pişik önleyici krem mustela - pişik kremi sudocrem bebek bezi - ıslak mendil - sleepy deterjan- Dalan roxy yumuşatıcı önerilmiyor
Tugce1803 Minnakhamis Şampuan :Hipp Vücut losyonu:Sirenol Pişik kremi:Mustela Bebek bezi ve ıslak mendil:Sleepy Deterjan:Duru granül matik Yumuşatıcı önerilmiyor.
Ozgglt_ Burciin19 ya bizde öyle bir şans var ki aylardır bir şey yok ben bübchen aldım şampuanını 1 hafta falan sonra şu instagramdaki mühendisinoğlunda bi yayınlandı artık bünchenin içeriğide temiz değil diye o kadar canım sıkıldı ki
Ozgglt_ Burciin19 işte sonradan içeriği temiz şampuanları tekrar paylaştı. Bübchen yok içinde. İçeriği değişti diye almamış yıldızlar listesine
Simge16 Mustela şampuan losyon ve pişik kremi siveno deterjan prima premium care bebek bezi ıslak mendil yerine bebek pamuğu tercihi edicem ama ne olur ne olmaz diye ıslak mendilde sleepyde aldım
Minnakhamis Simge16 ilk bir kaç ay bende pamuğu ıslatıp sileceğim sonradan kullanırım diye şimdiden alayım dedim ☺️
Astadavistabeybi Minnakhamis ıslek mendil ve bebek bezi sleepy , pişik kremi şampuan losyon vs mustela , şampuanı da duru granül yumuşatıcı kullanmadım
Burciin19 Ozgglt_ memnun olanda çok ay bilemedim biraz kullanırım bi sıkıntı olmazsa devaöim ederim bizde ne alacağımızı şaşırdık sürekli değişiyor bilgiler 🙁
Myssr Minnakhamis bebek bezi islak mendio sleepy aldim. Sampuan pisik kremi zeytinyagli sabun naturalice beauty Deterjan duru granul yumuşatici kullanmicam kimyasal. Bebek losyonu ya da yagi yerine Hindistan cevizi yagi kullancam. Vucuduna plastik sungerlerden veya akrilik liflerden kullanmak istemediğim icin konjac sunger aldim 😊
Minnakhamis Myssr aa evet bende düşünüp duruyordum sünger yerine ne kullanabilirim diye conjac süngeri duymuştum bi bakayım ☺️
Minnakhamis pptya01 ilk zamanlar bende alt temizleme pamuğu kullanmayı düşünüyorum sonradan ıslak mendile geçerim diye şimdiden alayım dedim ☺️
Ozgglt_ Burciin19 evet bakalım bende aldım kullanırım baktım olmuyor değişirim diye düşünüyorum hızlarına yetişilmiyor. Senelerdir bişey olmadı olmadı bize denk geldi vallahi şans 😄