Aycahrzn YelizahinAksoy evet ama en fazla yarım saat bekliyorum genelde,ilk başta egepole gidiyordum orası daha berbat.Gece bile Doğum yapsak kendi doktorumuz geliyor su hastanesinde en önemli şey bu bence.
Xrem ToprakVeAnnesi35 geçen senenin fiyatı bu 2000e yükselmiş diye biliyorum ben. Muayene ücretide 55ti 2 ay önce
Canisi1907 Canisi1907 Canisi1907 Xrem cınsıyeti erkek amin insallah Allahım herkese hayırlı kolay dogumlar nasıp Etsin bı sancı da kurtarsın insallah sizin cinsiyet nedir
gzbrtk Bende konakta özel hayat hastanesine gidiyorum sezeryan ve normal 1350 TL aynı hastanede mine hanım var hastaları çok memnun Bi o dr 1900 TL alıyor ata sağlık 1850 TL miş diye duydum central hospital 2000 tl di 1.5 ay önce arkadaşım doğum yaptı orda 😊
NarinYetimolu Aycahrzn Ümran hanımdan ne açıdan memnunsunuz ben de ona gidiyorum iyi olduğuna bi türlü kendimi ikna edemiyorum hangi ilacı yazacağını bile bilmiyor dünyadan bi haber
MakbuleSarolu ubnde özel hayat hastanesine gidiyorum muayne ücreti 45₺ aysegül hanıma gidiyorum gercekten o kadar iyi bir bayan ki ve dogum ücretide uygun
nazende YelizahinAksoy merhaba, ben de Ege şehir hastanesi Ferit bey e gidiyorum dr u çok seviyoruz ama hastane aynı dediğiniz gibi. Siz ne yaptınız değiştirdiniz mi doktorunuzu?
nazende YelizahinAksoy merhaba ben de Ferit bey e gidiyorum, siz devam ediyor musunuz? Hastane konusunda benim de tereddütlerim oldu, ama Ferit bey hastanenin gayet iyi olduğunu, yoksa kendisinin de şuan orda çalışmıyor olacağını söyledi.